Audi R8 cu aer extravagant de la Abt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.11.2007
Casa germana de tuning a pregatit un altfel de look pentru supercarul Audi R8, abundent in fibra de carbon.

Esential

420 de cai putere dezvolta propulsorul modelului Audi R8.
20 de inch este dimensiunea jantelor cu care Abt a echipat Audi R8.

Casa germana de tuning Abt a adus la Salonul Auto de la Essen inca un Audi R8 tunat. De aceasta data nu este vorba de un exemplar cu un propulsor mai puternic, kitul pregatit de Abt incluzand doar elemente de design exterior.

Tunerii germani au incercat sa faca din celebra sportiva o aparenta exotica de aceea au apelat la fibra de carbon din abundenta. Pragurile laterale, lamelele inglobate in spoilerul fata si eleronul functional sunt din fibra de carbon si au fost testate de Abt impreuna cu supercarul in tunelul aerodinamic. Exclusivitatea modelului este sporita de un nou set de jante de 20 de inch din aluminiu care completeaza aspectul sportiv.

Manevrabilitatea si stabilitatea au fost doua trasaturi de care casa germana de tuning s-a ingrijit cu atentie. R8 a primit un pachet de suspensii Kempton care coboara garda la sol si asigura o mai buna aderenta. Franele au fost si ele inlocuite cu un kit special gandit de Abt pentru a putea tine in frau cei 420 de cai ascunsi sub capota

Taguri: Abt, Audi R8

Comentarii (3)

  • NO COMMENT
    Haide romani, spuneti ca-i nashpa!
    0 0
  • da ...pom de craciun. stock > abt in ceea ce priveste design/ stiling =)
    0 0
  • lucian
    dak nu va place de ce mai scrieti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru