Bentley intra pe piata din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 01.09.2008
Bentley Motors, producatorul britanic de lux, a intrat oficial pe piata din Romania.

Esential

10.000 de unitati a vandut Bentley in 2007.

Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, SEAT, Volkswagen, Porsche si Skoda, si-a extins gama de marci comercializate in tara noastra. Incepand de astazi Porsche Romania a inaugurat un nou dealer la Bucuresti, care va comercializa modelele marcii Bentley, conform unui comunicat de presa remis presei britanice de Bentley Motors .

Colaborarea dintre Bentley Motors si Porsche Romania a inceput in luna septembrie a anului trecut, atunci cand a fost autorizat primul service al marcii din Romania. Venirea oficiala a marcii Bentley in Romania deschide este o consecinta clara a evolutiei pietei auto in general si a segmentului de lux in particular.

Marca britanica de lux Bentley a intrat in Grupul VW in 1998 si a ajuns la 10 ani dupa afilierea cu gigantul german sa vanda de la 1000 unitati pe an la 10.000 de unitati pe an.

Bentley comercializeaza in acest moment modelele Arnage, Azure, Brooklands, Continental Flying Spur, Continental GT si Continental GTC.

Via | Bentley Motors

Comentarii (1)

  • mitica
    lux
    Pentru cine isi permite...putere de cumparare mare si cat mai multe in garaj!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru