BMW a testat Torţa Olimpică în tunelul său de vânt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2012
BMW îşi aduce încă o dată contribuţia la realizarea Torţei Olimpice pe care o vom vedea anul acesta la Londra. Nemţii au testat torţa în tunelul lor de vânt.

Esential

4000 de exemplare BMW vor asigura transportul la Jocurile Olimpice de la Londra.

Anul acesta, BMW profită de pe urma unui important capital de imagine adus de participarea sa ca partener oficial în cadrul Jocurilor Olimpice desfăşurate la Londra. Pe lângă sprijinul oferit la capitolul mobilitate, 4000 de exemplare vor fi gata să transporte atleţii, VIP-urile şi oficialii prezenţi la Londra, BMW se implică chiar şi în dezvoltarea Torţei Olimpice.

Oficialii din Munchen au dorit să-şi pună amprenta asupra simbolului care traversează întreaga lume înainte de a ajunge să ardă pe stadionul ce găzduieşte competiţia din această vară. Cea mai nouă şi mai elaborată versiune a torţei a fost supusă unor teste dure în cadrul centrului BMW din Munchen.

Aici, bavarezii dispun de trei tunele de vânt şi două camere climatice, capabile să simuleze aproape orice condiţii de vreme potrivnică: temperaturi de la -20 la +55 de grade Celsius, un vant cu o putere de 280 km/h şi chiar o altitudine de 4267 metri.

BMW a supus torţa unor diferenţe mari de temperatură, ba chiar a simulat ploaie, vânt şi zăpadă.

De fiecare dată, torţa a rămas aprinsă.

via l thedetroitbureau

Comentarii (2)

  • Anonim
    Ce prostie!
    3 2
  • PERFECTIONISTI!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru