BMW cheama in service 29.250 de modele

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.11.2007
BMW a anuntat ca va chema in service 29.250 de modele vandute in Statele Unite.

Esential

29.250 de modele BMW vor fi rechemate in service.

BMW primeste o lovitura de imagine in Statele Unite, constructorul german anuntand o chemare in service pentru 29.250 de modele din cauza unei probleme raportate la nivelul motorului. Modelele vizate sunt versiunea 550i a Seriei 5 si 650i a Seriei 6, produse in intervalul 2006-2007. Nici SUV-ul X5 nu a scapat de recall, BMW anuntand probleme pentru versiunea 4.8i.

Potrivit reclamatiilor, temperaturile scazute combinate cu umiditatea afecteaza Unitatea de Control a motoarelor V8 ceea ce ar duce la o inecare a motorului in timpul mersului. Chemarea in service va incepe luna aceasta si va presupune instalarea a doua cabluri in compartimentul motorului.

Taguri: BMW, Seria 5, Seria 6, X5

Comentarii (7)

  • Marius
    Asta e situatia
    Ce sa-i faci...se intampla si la case mai mari.
    Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, niciun lucru facut de om nu e perfect...deci chemarea asta in service, pe langa putin timp pierdut, denota de fapt seriozitatea unui producator.
    0 0
  • martiz
    ce inseamna perfectiunea!
    la noi te cheama pt un amarat de cric pe care nu au fost in stare sa il gandeasca de la bun inceput! Si ce sa inteleg, ca Golan-ul nostru e perfect la capitolul motor!!! Bravo BMW
    0 0
  • Laurentiu
    logan
    @matiz -> legat de logan, trebuie sa intrelegi ca unitatea de control a motorului de BMW e de 2-3 ori mai complicata (hard si soft) decit cea de logan...asa ca probabilitatea de a apare erori e mai mare. Loganul are un amarit de procesor de 16 biti, BMW-ul vreo doua de 32 de biti = > greu de facut o comparartie.
    0 0
  • logan
    Neah BMW e dual-core la 64 biti :)))
    0 0
  • Eu zic ca are 8 nuclee cu arhitectura Itanium.... Dar, cum spunea cineva mai devreme, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.
    0 0
  • Razvan
    motoarele V 8 BMW
    Motoarele V8 de la BMW nu au fost reusite de la inceput, nu este o noutate pt ca BMW a facut o greseala la inceputul anilor 2000, ei au renuntat la blocul motor de fonta pt ca era mai greu, si au adus dur aluminiul care este mai usor dar nu asa de fiabil pt motoarele BMW, In ultimii ani toti constructorii de autoturisme folosesc dur aluminiul la motoare dar si la caroserie este mai usor dar parerea mea este ca nu e asa de sigur.. Singurele motoare BMW care au fost si sunt foarte fiabile sunt cele in 4 , 6 si 12 cilindrii, calitatea autoturismelor in ultimii ani a scazut de aceea probleme vor mai fii pe viitor.
    0 0
  • BMW IS THE BEST!!!
    mai asia care zic ca bmw-urile is slbe inseamna ca ori nu au condus niciodata un bmw sau habar nu au la masini...eu am condus un 645i ii belea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru