BMW disponibilizeaza 8000 de angajati

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.02.2008
Compania bavareza va disponibiliza un numar mare de angajati, pentru a genera economii anuale substantiale.

Esential

8.100 de angajati vor disponibiliza BMW.

BMW intentioneaza sa disponibilizeze 2.500 de angajati cu contracte de munca permanente din Germania si un total de 8.100 de angajati la nivel de grup, masura urmand sa genereze economii anuale de 500 de milioane de euro, incepand cu 2009, anunta Mediafax.

Procesul de reducere a numarului locurilor de munca va costa compania cateva sute de milioane de euro. Disponibilizarile din Germania fac parte din planul companiei de a reduce costurile cu 6 miliarde de euro pana in anul 2012.

Cateva sute de angajati ai constructorului auto au renuntat deja la locurile de munca in schimbul unor compensatii oferite de companie, in baza unui acord de munca care interzice companiei sa concedieze angajatii germani pana la sfarsitul anului 2013.

BMW estimeaza ca numarul angajatilor din Germania cu contract de munca temporar va fi redus la 3.200 pana la sfarsitul acestui an.

Taguri: BMW

Comentarii (5)

  • BMW
    Costa mult forta de munca in Germania, se muta baietii in Asia, deja au o fabrica in India.
    0 0
  • BMW
    Ca astia disponibilizeaza 2500 de germnani nu face nimeni scandal? sau asta nu se pune ? ( scandalul cu Nokia)
    0 0
  • Mercedes
    Concluzia este ca si BMW-urile o sa fie de aceeasi calitate ca si Mercedesurile, adica putin peste Golf :(((( Din pacate pentru nemti zicala "Ce caini de rasa au fost si ce javre au ajuns!" incepe sa se adevereasca.
    0 0
  • ba e scandal imens acum in Germania , ca si Siemens si inca vreo 2 compani reduc costurile in Germania
    0 0
  • Daia a ajuns BMW ce a ajuns ca fac masini in India si peste tot... Nu e posibil sa dai 120 de mii pe un X5 4.8 si la 25 de mii de km sa observi ca ai rugina la roti sub capacelele de la jante...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru