BMW E93 convertibil modificat de IND

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.08.2009
Tunerii de la IND au creat un pachet de performanta si de design pentru modelul BMW E93, botezat Silverstone II. Modificarile aduse nu au schimbat cu mult designul autoturismului bavarez.

Cea mai noua creatie a casei de tuning IND o constituie pachetul Silverstone II pentru versiunea cabrio a modelului BMW E93.

Ideea principala a acestui proiect a pornit de la modelul de serie BMW M3. Modificarile exterioare aduse de tuneri nu au schimbat cu mult liniile de design ale automobilului bavarez. Specialistii IND au adaugat masinii un deflector de aer pentru partea din spate, produs de Challenge, pneuri Nitto Invo si jante BBS LM de 20 de inch, prelungind in acelasi timp spoilerul frontal.

Automobilul a suferit si cateva modificari de ordin mecanic. Tunerii au montat un sistem de evacuare fabricat de Eisenmann Sport si un kit pentru imbunatatirea transmisiei, produs de Rogue.

via | automobilesreview

Citeşte şi...

Comentarii (4)

  • noname00
    Deci ce au realizat ei?
    Deci ce au facut pana la urma la masina asta? Au cumparat jante proiectate si fabricate de BBS, niste spoilere fabricate de Challenge, schimband jantele au cumparat si alte anvelope, au montat o evacuare noua, si un "kit pentru imbuntatirea transmisiei" produs de Rogue. Imi pare rau, dar tot ce au facut ei la masina asta puteam sa fac si eu singur intr-un garaj. Daca ar fi scos 500 CP din V8-ul de pe M3 fara sa adauge turbine sau compresoare, atunci ar fi fost ceva ... pana atunci m-am saturat de toate rah*****le astea de firme de "tuning", pline de "specialisti", care habar nu au sa faca ceva.
    10 1
  • Shtrumph
    2 probleme
    1. convertibil ?1
    2. E93 e varianta decapotabila asa ca E93 "convertibil" e cam pleonasm.
    5 0
  • iuly31
    noname00
    In final conteaza la ce pret sunt modificarile.
    4 0
  • slab articol
    poze cu m3 uri modificate gasesti o gramada pe net... daca nu ati pus un pret, o data tehnica, care i rolul articolului????
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru