IND modifică BMW M3

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.05.2010
Americanii de la IND au prezentat publicului cea mai nouă creaţie a lor. Este vorba despre un model BMW M3 care a primit cea mai nebunească vopsea.

Casa de tuning americană IND a prezentat publicului cel mai recent proiect al lor şi anume, BMW M3 Atlantis. Modelul bavarez a suferit o serie de transformări estetice şi mecanice. La exterior, maşina germană a fost vopsită în culoarea Atlantis Blue, nuanţă care în funcţie de lumină variază de la albastru Estoril la verde Avus.

De asemenea, tunerii au înlocuit acoperişul cu unul din fibră de carbon, au montat un spoiler RD Sport, au vopsit grila din faţă în culoarea IND Gloss Black şi au ataşat un deflector de aer pentru partea din spate. BMW M3 Atlantis dispune de jante Neez Model 15 care au fost încălţate cu pneuri Nitto Invo.

În ceea ce priveşte modificările mecanice, modelul bavarez a primit un sistem de evacuare Akrapovic, iar frânele au fost înlocuite cu unele de provenienţă Brembo cu diametrul de 380 de mm.

Via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • .marius.
    Cel mai de bun-gust tuning facut pe vreun e90 M3.
    6 1
  • carbon???
    cum au inlocuit acoperisul de carbon cu unul din carbon???sau numai M3 coupe ARE ACOPERISUL DIN CARBON SI SEDANUL NU???
    2 2
  • @dogy
    M3-ul sedan nu are acoperis din fibra de carbon, doar coupe-ul are.
    3 0
  • loveee
    bmw
    cat de superb eeeeeeeeeeeeee ...ahhhh
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru