BMW M3 Coupe primeşte un pachet "Competition"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.05.2010
Modelul de performanţă BMW M3, în varianta coupe, primeşte din partea constructorului german un pachet Competition, care aduce un look nou dar şi setări îmbunătăţite.

BMW caută să îşi lărgească oferta de culori şi accesorii disponibile pentru M3 cu un nou pachet special. Versiunea de performanţă a primit un Competition Pack în valoare de 3800 de euro, care include printre altele şi o culoare de caroserie complet nouă pentru gama bavarezilor. Botezată Frozen Black, nuanţa de negru caută să individualizeze mai bine varianta coupe, pe care este disponibilă.

Kit-ul Competition propune clienţilor o suspensie coborâtă cu 10 mm şi jante din aliaj mai uşoare. Aspectul exterior îmbunătăţit este completat de un nou program de control al stabilităţii şi de un nou mod "Sport", care foloseşte sistemul Electronic Damping Control.

BMW s-a gândit însă şi la o serie de artificii tehnice, care pot reduce consistent emisiile şi consumul de CO2. Astfel, M3 s-a ales cu un sistem Start-stop, capabil sa scadă valorile consumului şi emisiilor cu 8%, respectiv 24 de g/km.

via | autocar

Comentarii (3)

  • ce sa mai comentam
    se potriveste perfect aceasta nuanta
    12 0
  • Bayerische
    E o masina perfecta .
    Merita 5 stele in der class,
    Defapt p-george i-ar da vreo 2 stele , la el ziua e noapte si noaptea e zi.
    14 3
  • interesant
    masina asta consuma CO2 ?!?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru