BMW M3 Ring Taxi, implicat într-un accident grav pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.10.2011
Opt maşini au fost implicate recent într-un accident serios pe Nurburgring. Printre modelele distruse s-a numărat şi celebrul BMW M3 Ring Taxi.

Nurburgring-ul rămâne un teatru dedicat celor care iubesc motorsportul. Cu toate acestea, celebrul circuit german poate fi o provocare prea mare pentru unii şoferi. O dovedeşte un accident recent înregistrat, în care au fost implicate nu mai puţin de opt maşini.

Potrivit rapoartelor întocmite de poliţie, şoferii din mai multe ţări s-au ciocnit în două faze. Primul accident s-a petrecut într-o zonă în care se efectuau lucrări şi unde viteza maximă era limitată la 50 de km/h. Unul dintre şoferi nu a reuşit să reducă viteza la timp şi s-a lovit de un vehicul din faţă. A ajuns apoi în zona de degajare şi apoi din nou pe circuit, unde s-a izbit de alte două maşini. Câteva minute mai târziu, alte trei maşini au ajuns la locul accidentului, fiind mai apoi lovite puternic de BMW M3 Ring Taxi.

Poliţia din Adenau susţine că în urma accidentului unul din şoferii implicaţi în accident a fost grav rănit, iar alţi doi au suferit leziuni minore.

Din cele opt maşini implicate în accident, doar una mai putea fi condusă după impact.

Lista participanţilor la evenimentul nefericit este una lungă şi impresionantă: BMW Seria 3 E30, BMW Seria 3 E36, BMW M3 E92, BMW M3 Ring Taxi, două exemplare Opel Speedster, un Chevrolet Corvette Z06 şi un Porsche 911 (964). 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru