BMW M5 Touring, accident la 180 km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.10.2007
Un sofer si familia sa au scapat teferi dintr-un BMW M5 Touring, dupa ce s-au izbit de parapeti la 140 de km/h.

Putini soferi se pot lauda cu accidente grave din care au scapat. Printre acestia se numara si un ungur care si-a vazut moartea cu ochii in aceasta vara, cand a suferit un grav accident de circulatie la volanul unui BMW M5 Touring.

Soferul a pierdut controlul masinii cand rula pe autostrada cu 180 de km/h din cauza exploziei unui cauciuc. Masina a pierdut controlul si s-a izbit de mai multe ori de parapetii din beton, la o viteza de 140 km/h, rostogolindu-se apoi de doua ori. Break-ul german a facut fata cu brio impactului, soferul, sotia sa si fetita de doar sapte luni scapand nevatamati.

Comentarii (16)

  • aia da
    interesant...sofer suedez...masina de ungaria...mai rar din astea :))
    0 0
  • alexxx
    M?
    Intre noi fie vorba, cine dracu ia BMW M (masina de familie) si merge cu 200km/h cand are si fetita de 7 luni si nevasta in masina? Norocul lui ca era pe autostrassa ca daca ar fi fost in ro si mai vedea si-un pom nu-si mai facea BMW acum reclama. Oricum masina dpmdv e total loss.
    0 0
  • mkedge
    ??
    bha? cum sa iti explodeze cauciucu'? are voie asa ceva? la 180 kmh? M5?! BMW?! eu am mers cu un bmwu meu 316i pe autostrada cu 209 kmh timp de zeci de minute si nu am patit nimic :|
    0 1
  • pentru mkedge
    Tu vrei sa ne impresionezi pe toti cu masina ta sau vrei sa iti exprimi mirarea fata de accidentul omului? Sper ca ai inteles ca o explozie nu se intampla din cauza vitezei excesive ci pur si simplu... se intampla... Daca nu ai inteles afli acum. Numai bine si la mai multi kilometri cu BMW-ul tau.
    1 0
  • respect
    tot respectul, mi se pare incredibil ca s-au rasturnat si au scapat cu bine; plus ca masina mai are forma de beemer...
    0 0
  • prudentul
    dar geamurile ?
    S-a RĂSTURNAT de două ori şi geamurile laterale sunt intacte...
    0 0
  • AndreiRN
    Pozele
    Pozele arata o masina care sa rotit lateral lovind parapetul cu toate colturile si nicidecum una care ar fi avut un impact de rasturnare.
    Ma indoiesc ca pe autostrada o masina la viteza mare s-ar da peste cap ci mai degraba ar face "piruete" lanfa parapet rotunjindu-se un pic. In astfel de conditi rata de supravietuire este extrem de mare in cazul in care centurile de siguranta sunt folosite.
    0 0
  • Iulian
    S-a rasturnat in gand
    Daca s-ar fi rasturnat pe bune, ar fi aratat altfel. Poate doar daca s-a rasucit prin aer si a aterizat pe roti...
    0 0
  • explozie cauciuc
    eu am avut vara asta o explozie pe spate la 180 la ora pe autostrada soarelui; din fericire conduc un A4 pe care, datorita tractiunii fata am putut sa o controlez pana la oprire si nu am patit nimic
    0 0
  • mda
    loteria ruseasca cu exploziile de cauciuc,chiar nu se poate face nimic?
    0 0
  • asta da stire
    Mai oameni buni mai :
    1: la cum arata mashina nici un ou , nu se spargea in ea
    2: eu m-am dat peste cap cu mashina 140 , tot din cauza unei explozii pe spate shi am scapat , doar cu telefonul rupt in 2 , dar BMW-ul din imagine , nici o secunda nu s-a rostogolit , ci doar s-a invartit pe sosea !!

    3 : asat nu ii store domnule , asta e doar una din miliardele de intamplari asemanatoare , va rog apucatzi-va de facut clatite !!!

    O zi buna !
    0 0
  • sa va egzsplic
    dinsu rula linistit cu viteza de mai sus , dupa aia la 1 suta si ceva pneul de 380 de euro/buc. face boom din cauza unui roman lipsit de scrupule care circula intamplator pe autostrada in locul mentionat si un pic inaintea nefericitului. Deoarece Romanul scapa shurubelnita stea(model in cruce, mijlocie), cand tocmai isi repara radio cd-mp3 playerul, oglinda retrovizoare, usa stanga si scaunul din spate(toate acestea cu mana dreapta), pe banda doi,...(aici trag aer in pept), shurubelnita scapata in libertate face o miscare perpendiculara-circulara-tete-a-tete si se propteste fics intre primele doua benzi de drenaj al apei(numarind de la dreapta la stinga), al pneului imposibil de determinat, dar scump, provocand bresa vinovata.
    Acum, le BMVe perde(suna francaise dar e roumaniche), controlul asupra stapanului care ramane siderat, tablou(Renoir), uimit+(-), impietrit si mai ales gura casca, lasand the white beauty sa zburde pe axa orizontala spre dreapta prima oara, la 180 de grade(C++) cu impact frontal stinga(dupa rotatie, adica in coltul stg.),cu efect de acceleratie care se propaga de-alungul a juma' de masina+imprimare a bandoului de protectie a autostrazii pe caroserie(uitati-va atent) si dupe aia energia ramasa obliga masina sa faca continuarea miscarii de rotatie(tot de la stg la drpt) lovind una bucata de lateral spate stanga. Traiectoria masinii dupa lovirea spatelui in continuare(cu deformarile respective intuitiv vizibile si apreciabile in consecintza), migreaza catre banda a doua pe sensul de mers(sau a treia ca n-am numarat benzile nu ??!!), prin aceeasi miscare (usor intrerupta), de rotatie sens dreapta-stanga de data asta cu spatele dar pentru scurt moment deoaresce se infige cu ce a avut ramas mai bun si nedeflorat(a se citi coltul dreapta spate-fix), in partea dreapta a autostrazii dotate cu acelasi bandou de otel si de protectie.
    Ei, daca sunteti fair play va rog sa parcurgeti cu mintea cele spuse in gluma si sa-mi ziceti daca e posibil ! Cheers
    1 0
  • pt CSV
    TARE FRATE :))
    0 0
  • Anonymus
    Impact???
    Cand stergi parapetu' ala nu se mai cheama impact sau izbitura, iar de cele doua rostogoliri cred k au fost defapt rotiri...
    0 0
  • Hunter
    Scoate niste bani frumosi acuma din procesu cu fabricantu anvelopei...cel putin asa mi se pare logic sa fii facut tipu asta...din imagini reiese ca ar fi vorba de Michelin...deci fratilor...u suck daca faceti asemenea cauciucuri care sa bubuie la 140
    0 0
  • lucyk_21
    asta e tare frate :))))))
    @CSV : esti bestial omule, ai reusit sa ma faci sa rad :))))))))))
    on topic : pacat de masina :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru