BMW pregateste Seria 6 GT, concurent cu Audi A7 si Mercedes CLS

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.03.2009
BMW urmareste intrarea in forta pe segmentul coupe-urilor cu patru portiere prin lansarea lui Seria 6 GT.

Prietenii nostri de la BMW Blog Romania anunta astazi in premiera faptul ca producatorul bavarez pregateste o surpriza de proportii pentru fanii marcii. Este vorba de viitorul Seria 6 GT, model care va fi construit pe platforma F10 si care va continua linia stilistica PAS dezvoltata de BMW odata cu lansarea lui Seria 5 GT.

Noul model va face parte din gama urmatoarei generatii a Seriei 6, a carei lansare va avea loc in 2010. In momentul lansarii, Seria g GT va deveni principalul concrent de piata al viitorului Audi A7 si al lui Mercedes CLS, urmand sa aiba silueta de coupe si patru portiere. Din punct de vedere stilistic, noul 6 GT isi va baza liniile pe conceptul CS (foto), dezvoltat de bavarezi, urmand ca dimensiunile acestuia sa fie micsorate pentru a putea sa intre in incidenta segmentului Seriei 6.

via | BMWBlog

 

Comentarii (1)

  • rubens
    xerox
    mie unul imi miroase a aston martin vanquish sau db9 defapt pute rau si de asta nu-i felicit pe nemti,stiu ca performantele sunt altele insa frate copia ramane copie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru