BMW Seria 6 Coupe ar putea debuta la Shanghai

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.02.2011
Constructorul german BMW ar putea aduce la Shanghai versiunea de serie a lui Seria 6 Coupe.

Constructorul german BMW are o mulţime de surprize pregătite pentru acest început de an. La Salonul Auto de la Detroit am putut vedea noul Seria 6 Cabrio, model care poate fi comandat şi de publicul din România, iar acum urmează versiunea Coupe a acestuia.

Există zvonuri conform cărora, constructorul bavarez nu va aduce noul Seria 6 Coupe la Geneva ci îl va dezveli în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din aprilie. Noul model va fi disponibil în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Este vorba despre 640i şi 650i, echipate cu motoare biturbo de 3.0 respectiv 4.4 litri.

Mai mult decât atât, există zvonuri conform cărora, constructorul bavarez va crea şi o versiune sedan a noului Seria 6 care să concureze cu mult mai popularul Mercedes-Benz CLS. Tot în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, oficialii BMW vor fi însoţiţi şi de noul M5. Ţinând cont de aceste aspecte, salonul din China devine din ce în ce mai popular şi mai important, fapt ce denotă că piaţa locală îşi pune amprenta tot mai mult în lumea auto.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • andrei
    copy-paste again
    Parca e Mercedes C-Klasse
    2 7
  • @ andrei
    HA HA HA HA , esti bolnav. Ai dreptate toate modelele BMW seamana cu Mercedes si asta chiar seamana cu C. X5 seamana cu S, X3 seamana cu E si mai sunt exemple , oare cum de nu le-am vazut.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru