BMW şi Volkswagen lansează trei premiere mondiale la Salonul de la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.11.2011
În cadrul Salonului Auto de la Tokyo, BMW va expune o premieră mondială, în vreme ce Volkswagen pregăteşte două noutăţi absolute.

Esential

2 premiere mondiale va aduce Volkswagen la Salonul de la Tokyo.
1 premieră mondială va aduce BMW la Salonul de la Tokyo

În perioada 3-11 decembrie, în Japonia, va avea loc cele mai important eveniment auto al anului. Salonul Auto de la Tokyo îşi va deschide porţile pentru publicul asiatic şi pentru cei mai importanţi constructori de profil.

Deşi nu este la fel de important ca saloanele europene, evenimentul de la Tokyo va găzdui 52 de premiere mondiale, dintre care 26 vor fi trecute în dreptul vehiculelor de pasageri. O listă publicată de organizatorii salonului dezvăluie numărul premierelor pregătite de fiecare constructor, însă nu şi numele modelelor pe care le vom vedea expuse.

Daihatsu va aduce 3 premiere mondiale, Honda doar 2, una poate fi trecută în dreptul Mazda, 3 în dreptul Nissan, 2 în dreptul Subaru, 2 de la Mitsubishi, 3 de la Suzuki şi nu mai puţin de 5 premiere mondiale semnate de Toyota. Constructorii europeni nu vor neglija nici ei salonul japonez. BMW propune o premieră mondială, iar Volkswagen şi Alpina câte două.

Mai multe informaţii despre surprizele pregătite de constructorii auto pentru Salonul de la Tokyo vor fi dezvăluite pe măsură ce ne apropiem de deschiderea oficială. 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru