BMW va lansa o editie aniversara a modelului X5

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.07.2009
BMW sarbatoreste 10 ani de la lansarea primului sau SUV, modelul X5, cu o editie aniversara denumita sugestiv X5 Edition 10.

BMW a anuntat ca va lansa o editie speciala a SUV-ului X5, pentru a aniversa zece ani de la lansarea primei generatii a acestui model. Editia aniversara a lui X5 va fi produsa intr-o serie limitata la 500 de unitati si va fi oferita cu motoarele de sase si opt cilindri disponibile in gama X5. Acesta editie aniversara se va numi X5 Edition 10, si sarbatoreste 10 ani de la introducerea pe piata a primului SUV de la BMW.

Modelul va fi disponibil intr-o nuanta speciala de gri metalizat si va fi echipat cu un set de jante de 20 inch, desenate doar pentru X5 Edition 10. Atat interiorul, cat si exteriorul acestui model vor avea anumite ornamente pentru a arata faptul ca apartine unei editii limitate, iar toate modelele vor beneficia de o trapa panoramica din sticla. BMW va lansa X5 Edition 10 in aceasta toamna, iar detaliile cu privire la acest model vor fi dezvaluite la momentul respectiv.

Via | Leftlane

Taguri: BMW, X5, X5 Edition 10

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru