BMW va lansa X5 M si X6 M in aprilie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.03.2009
BMW a lansat un microsite prevazut cu un timer care numara orele minutele si secundele pana la lansarea noilor SUV-uri in versiune M, X5 si X6.

BMW intentioneaza sa isi tina fanii cu sufletul la gura pana la lansarea unui nou model M. Producatorul german ar putea sa lanseze versiunea M a modelelor X5 si X6 in prima saptamana a lunii aprilie. Acest fapt este dovedit de noul microsite BMW care numara clipele pana la lansarea noilor modele.

Microsite-ul contine numeroase informatii despre noile modele, precum si imagini cu prototipurile acestora. BMW X5 M si X6 M vor avea o versiune imbunatatita a propulsorului V8 bi-turbo de 4.4 litri, cu care este echipat BMW 750i.

Potrivit anumitor surse, noul motor dezvolta 507 CP si un cuplu motor de 700 Nm. Cu ajutorul unui asemenea motor, versiunile M ale celor doua SUV-uri de la BMW ar putea accelera de la 0 la 100 km/h in circa cinci secunde, si ar putea atinge fara probleme o viteza limitata electronic la 250 km/h.

Via | MotorAuthority

Taguri: BMW, M, X5, X5 M, X6, X6 M

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru