BMW X6, aport de putere cu noul pachet M

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.07.2009
BMW lanseaza in toamna acestui an un pachet M pentru modelul X6. Pe langa bodykit-ul si suspensia noua, X6 primeste in plus cai putere si un cuplu mai mare.

Esential

446 de cai putere dezvolta versiunea xDrive50i echipata cu pachetul M.
326 de cai putere dezvolta versiunea xDrive35i echipata cu pachetul M.

In toamna acestui an, BMW va introduce un pachet M in gama modelului X6. Sport Activity Coupe-ul va primi din partea inginerilor germani nu numai o serie de accesorii aerodinamice si o suspensie imbunatatita ci si mai multa putere sub capota. Pachetul M va fi disponibil pe versiunile xDrive35i si xDrive50i si va aduce cativa cai putere in plus, asa cum s-a intamplat si in cazul fratelui mai mare Seria 7.

Versiunea echipata cu motorul de 3.0 litri bi-turbo pe benzina va fi capabila sa ofere un total de 326 cai putere, aceeasi valoare regasita si pe 740i. Resursele de putere sunt disponibile de la 5800 de rotatii in timp ce cuplul motor, de 450 Nm, este resimtit pe o plaja mare de turatii, intre 1500 si 4500 rpm. Clientii care opteaza pentru pachetul M pe versiunea xDrive35i primesc asadar 20 de cai putere si 50 de Nm in plus fata de versiunea standard.

Cealalta versiune care este disponibila cu pachetul M, mai exact xDrive50i, isi va trata clientii cu 446 de cai putere, cu putin peste cei 408 cai oferiti de motorul V8 de 4.4 litri in versiunea standard.

Cu toate acestea, pentru cei care vor performante duse la extrem, BMW pune la dispozitie modelul X6 M, care nu face compromisuri la capitolul putere, livrand 555 de cai din acelasi motor V8.

Modificarile aduse propulsoarelor vor fi insotite de un bodykit mai agresiv, de un set de jante de 20 de inch din aliaj si un interior cu accente sportive.

via | Carscoop

Comentarii (5)

  • X6
    No Comment ...
    1 1
  • x6
    putini cai pentru mai mult ca sigur o suma mare si un look mai agresiv
    1 2
  • Andrei
    pt alex
    Domnule Alex, daca tie ti se par putini 555Cp pt aceasta masina inseamna ca nu realizezi ceea ce spui. Nu vreau sa fiu rau dar probabil nu ai mers cu un BMW ca sa-ti dai seama de puterea lui. Totusi 555Cp pusi pe X6 inseamna ceva.... si sigur merita un pret pe masura.
    2 0
  • bmw ataca porsche
    cred ca bmw incearca sa i fure lui porsche toti clientii de suv cu x6... are o gama mai larga de motoare, toate cu performante de top si preturi ceva mai mici... bravo lor!!!!!!
    0 0
  • brunetul
    BMW!!!
    Gama BMW o duc tot mai bine!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru