Cadillac CTS Coupe se lanseaza in 10 mai 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
Cadillac a anuntat oficial ca varianta CTS Coupe se va lansa anul viitor, in luna mai. Proiectul de dezvoltare a fost reluat, dupa ce initial fusese amanat din cauza falimentului GM.

Anticipata deja de toata presa internationala, varianta coupe a modelului Cadillac CTS, isi va face aparitia pe scena industriei auto abia anul viitor. Programat initial sa debuteze in vara acestui an, Cadillac CTS Coupe a fost amanat din cauza problemelor financiare pe care General Motors le-a intampinat in ultimele luni.

Procedura de faliment a incurcat planurile americanilor si in ceea ce priveste lansarea variantei decapotabile a actualului Chevrolet Camaro, cele doua modele fiind considerate proiecte cu o prioritate scazuta in cadrul grupului.

Oficialii Cadillac au decis sa puna capat incertitudinii si au anuntat ca CTS Coupe isi va face debutul oficial anul viitor in data de 10 mai. In aceste conditii, am putea asista la o prima aparitie live a modelului in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles sau cel mai probabil in cadrul celui de la Detroit.

CTS Coupe va fi oferit publicului cu o gama larga de motorizari. Vor exista un V6 de 3.0 litri, 270 de cai putere si 301 Nm, un V6 de 3.6 litri si 304 cai putere si bineinteles o optiune de top, un V8 de 6.2 litri si 556 de cai putere.

via | WCF

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Daca europenii ar desena asa masinile atunci ar disparea cu siguranta visul masinilor americane......Un design cutting-edge care iti trezeste simturile te determina sa apesi mai tare pedala de acceleratie.....absolut o masina superba care iti da un sentiment de stapanire de sine.......
    3 3
  • kljdjh
    o masina cu adevarat frumoasa.cred ca asta este si motivul pt care se vinde si in europa.am vzt si la noi cateva.(varianta sedan)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru