Cadou aerodinamic de la Hartge pentru fanii BMW X5

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.08.2009
Tunerii germani de la Hartge au pus la punct un kit aerodinamic pentru SUV-ul BMW X5. Modelul bavarez a primit o serie de modificari estetice si o suspensie sport.

Pentru cei care duceau dorul unui kit de tuning marca Hartge, specialistii germani in modificarea modelelor BMW au pregatit o noua reinterpretare. De aceasta data este vorba despre un model comun si des intalnit chiar si pe strazile din Romania, mai exact X5.

SUV-ul bavarezilor nu a primit din partea tunerului decat o serie de modificari estetice, gama de motorizari ramanand intacta. Kitul aerodinamic pregatit de nemti include printre altele spoilere frontale si posterioare redesenate, praguri laterale cu suport din aluminiu si chiar un deflector spate.

Modificarile aspectului exterior au fost completate de un set de jante din aliaj, cu un design specific Hartge, si de o noua evacuare. Casa de tuning ofera optional si o noua suspensie sportiva, care imbunatateste comportamentul rutier al SUV-ului

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    Stimati comentatori,se vede de la o posta ca acest minunat BMW incearca cu disperare sa copie feelingul si optica minunatelor masini americane.Chiar nu este pic de original in ceea ce fac europenii? PA!
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru