Caterham ofera asigurare proprie pentru clientii Seven

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.07.2008
Constructorul britanic Caterham va oferi viitorilor sai clienti o asigurare pentru modelul Seven.

Cei care isi permit un model exotic se confrunta adeseori cu mari probleme atunci cand vine vorba de asigurarea masinii lor. Caterham s-a gandit deja la asta si incearca sa rezolve problema cu o solutie proprie.

Britanicii vor oferi clientilor care aleg modelul Caterham Seven o asigurare proprie, valabila si pe circuit dar si in cazul in care proprietarul decide sa aduca modificari masinii.

Andy Noble, director de vanzari si marketing la Caterham, a explicat aceasta decizie: "Pentru a pastra emotia sofatului si bucuria proprietarilor, Seven nu poate fi comparat cu nici o alta sportiva. De aceea Caterham crede ca modelul sau poate fi asigurat intr-un mod cu totul nou. Oferta de asigurare se adreseaza tuturor clientilor, fie ca isi doresc un exemplar nou fie ca opteaza pentru unul second-hand. Caterham le va face astfel o oferta pe loc, rezolvand problema asigurarilor standard".

Britanicii ofera bonus pentru primii clienti care isi incheie aceasta asigurare, patru ani fara alte cheltuieli suplimentare.

Oferta Caterham Insurance va fi valabila doar pentru modelele mai noi de 10 ani, service-ul urmand sa fie asigurat de proprii mecanici ai constructorului britanic de nisa.

via | Caterham

Taguri: Caterham., Seven

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru