Editie limitata pentru Caterham Seven CDX

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Caterham va lansa o editie speciala Seven CDX, a unicului sau model, care va fi produsa in 20 de exemplare.

Esential

135 de cai putere dezvolta versiunea de top a editiei limitate Caterham Seven CDX.
25.870 de euro costa Seven CDX.

Caterham este cunoscut publicului european sau britanic pentru modelul sau de performanta, botezat Seven. Constructorul britanic de nisa dezvolta in prezent cursuri specializate pentru viitorii clienti care vor sa simta senzatii deosebite la bordul unui model foarte usor cu performante deosebite.

Pentru a celebra cei 15 ani de existenta a cursurilor de perfectionare, britanicii vor lansa o editie speciala a unicului lor model, botezata Seven CDX (Caterham Driving Experience). Selectia clientilor va fi stricta, Caterham urmand sa produca doar 20 de astfel de exemplare.

Versiunea de top Seven CDX va dispune de o varianta modificata a motorului K-Series, inlocuit recent de un propulsor Ford de 1.6 litri. Puterea editiei limitate va fi de 135 de cai transmisi puntii spate de un diferential autblocant.

Elementele care vor individualiza Seven CDX vor fi cusca de protectie, jantele de 13 inch din aliaj usor, butonul de start, vopseaua neagra mata si vinilurile aplicate pe caroserie.

Toate aceste accesorii insumeaza peste 2000 de euro, urcand pretul editiei speciale la 25.870 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru