Cel mai mare fan al brandului Daihatsu

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.06.2008
Un britanic a cumparat in doi ani si jumatate toate modelele pe care Daihatsu le vinde in Regatul Unit.

Cu totii avem prieteni fanatici atunci cand vine vorba de masini. Inevitabil cunoastem oameni care nu adora nimic altceva decat modelele BMW, Mercedes, Audi sau Porsche. Exista insa si fani mai putin obisnuiti, mult mai impatimiti decat cei banali, pe care ii cunoastem noi.

Un exemplu concret este John MacKay din Axminster, Marea Britanie, care iubeste la nebunie brandul Daihatsu. Desi Daihatsu nu vinde prea multe modele pe piata britanica, barbatul a cumparat in doi ani si jumatate toate modelele din gama constructorului japonez.

La inceput, MacKay si sotia sa au cumparat micul roadster Daihatsu Copen Vivid, in ziua livrarii comandand si un exemplar al modelului Sirion. La un an si jumatate dupa, cuplul britanic a inlocuit Copen-ul cu noul Terios, in aprilie 2007, si a mai cumparat un exemplar Sirion. Anul acesta, in luna martie, MacKay si-a cumparat de la dealerul Daihatsu si un exemplar al noului Materia.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • RECLAME!!!!
    Stimate administrator,

    Reclamele de pe site incep sa devina agasante... Stiu ca sunt aducatoare de bani, dar daca vor ramane la fel de stresante nu cred ca va voi mai vizita. Apreciez site-ul, imi place, dar deja sunt stresat de aceste reclame...
    Multumesc.
    0 0
  • reclame
    pt. cei care va deranjeaza reclamele: folositi Firefox cu plugin-ul NOSCRIPT;

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru