Citroen C3 Pluriel spune adio fanilor săi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Citroen a anunţat că va scoate din producţie actualul C3 Pluriel, varianta decapotabilă a vechiului C3. Locul acestuia va fi luat de un DS3 decapotabil, aşteptat anul viitor.

Esential

109.682 de exemplare C3 Pluriel a vândut Citroen în cei şapte ani de la lansare.

Fanii Citroen sunt nevoiţi să spună adio actualului C3 Pluriel, varianta decapotabilă a vechiului model subcompact. Lansat în 2003, C3 Pluriel s-a vândut în 109.682 de exemplare, dintre acestea 30.000 fiind livrate doar în Italia, unde maşina a fost best-seller-ul segmentului, între anii 2004 şi 2006.

Succesul francezului s-a datorat în mare parte acoperişului său rabatabil din pânză, care a ajutat modelul să rivalizeze cu nume mult mai titrate ca Peugeot 206 CC şi urmaşul acestuia 207 CC. Vânzările lui C3 Pluriel au păstrat o tendinţă pozitivă, chiar dacă în cei şapte ani de existenţă nu a existat un facelift propriu-zis, ci doar o ediţie specială, botezată Charleston, cu caroserie vopsită în două culori.

Locul lăsat gol de plecarea lui C3 Pluriel va fi luat anul viitor de varianta decapotabilă a actualului DS3, mai multe surse confirmând derivatul de caroserie.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • o masina extrem de urata....
    parerea mea.........
    mult mai bine arata vechiul C2
    6 14
  • @ tzenu_bmw
    Ce legatura are vechiul C2 cu iesirea din productie a C3 Pluriel?
    Ramai la BMW-ul tau!
    11 2
  • anti-fan
    fani
    spune adio caror fani ? si uratenia asta a avut fani ?
    5 9
  • gusturi si design
    ''Uratul'' asta e cerut pe anumite piete-chestie de design,gusturile sunt gusturi nu le discutam.
    PS: oare ce zic altii de LOGAN de exemplu ca-i model de frumusete?
    11 2
  • Suntem cu mult in urma
    Evident, nici o parere constructiva sau care sa aiba informatii utile.
    Cam asa se explica de ce suntem o tara inapoiata in care toti bronzatii si capsunarii se dau rotunzi in masini germane vechi de 10 ani.
    Mai avem mult pana sa intelegem ce inseamna sa iti cumperi o masina pentru ceea ai nevoie sa faci cu ea si nu pentru sigla pe care o poarta.
    Oricum sunt putini pe aici care stiu ce inseamna o masina noua.
    6 0
  • @anti-fan
    Singura problema a masinii asteia este ca nu se potriveste cu mediul tau inconjurator . Pe cat de bine-i sade pe o strada cocheta din Paris, pe atat de nepotrivita este in fata ghetoului tau din Ferentari. Ce sa-i faci? Niste nenorociti designerii astia de la Citroen! Cum au gandit ei masina asta fara sa intrebe un manelist cu ceafa lata ca tine, cu lant care oricat ar fi de gros abia se mai vede de gusa si de suncile de pe ceafa!!!??
    5 0
  • @mihai: AMIN
    4 0
  • @mihai @sebi
    kiar k AMIN!!! :)))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru