Citroen revine cu reduceri de 30%!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.06.2008
Operatiunea "Porti Deschise" de la Citroen se reia in perioada 19-23 iunie, in toate showroom-urile din tara.

Esential

30% este reducerea aplicata de Citroen la modelele comercializate in Romania intre 19 si 23 iunie.

Dupa succesul operatiunii "Porti Deschise" din mai, Citroen declanseaza din nou, in perioada 19 – 23 iunie, in showroom-urile din toata tara, actiunea sub sloganul „Reduceri care te baga in priza”.

Timp de cinci zile, clientii sunt asteptati intre orele 08:30 si 20:00 cu discount-uri speciale, de pana la 30%, valabile doar in aceasta perioada, la anumite modele Citroen, in anumite configuratii: C1, C3, C4 si Berlingo combi.

Showroom-urile dealerilor Citroen se gasesc in orasele: Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Via | Citroen Romania 

Taguri: Berlingo, C1, C3, C4, Citroen

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Reduceri
    Interesant tare cu reducerile astea. Daca fac profit si cu o reducere de 30% ce sa mai zica cumparatori dinainte. Local se fac reduceri de $8000 pt un BMW sau MBZ nou si chiar am zambit cand ti se oferea in mana $20000 daca cumparai un Maserati.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru