Concurs: Designerii isi vor imagina brandul Opel in 2050

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.03.2009
Opel va sponsoriza un concurs de design care urmareste crearea unui model ce ar urma sa se alature gamei constructorului neamt in 2050.

Chiar daca actuala criza economica a decimat vanzarile Opel, subsidiarul GM a decis sa organizeze un concurs de design in cisntea implinirii a 40 de ani de existenta a scolii Royal College of Art Vehicle Design (RCA) din Marea Britanie. Competitia va reuni 19 tineri designeri din 11 tari, incluzand aici Germania, Marea Britanie, Franta, Cehia, India si China.

Participantii vor trebui sa propuna interpretari ale unui vehicul Opel care ar putea sa se regaseasca pe strazile oraselor din 2050. Astfel, studentii vor fi nevoiti sa anticipeze profilul clientului de maine si sa se foloseasca de aceste detalii pentru a crea un vehicul futurist.

Toate creatiile vor fi expuse pe 27 aprilie la Muzeul Transportului din Londra, pentru a putea fi analizate de catre un juriu compus din profesori si designeri consacrati ai scolii RCA, printre care Peter Stevens. Castigatorul concursului va avea ocazia sa petreaca trei luni in Centrul de Design General Motors din Russelsheim.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    2050 este cam departe, dar falimentul bate deja la usa. Eu zis sa se inspire din anii 4500 cand, probabil, Pamantul o sa fie cam gol. O sa fie mai simplu de desenat, zic eu.
    0 0
  • kalutzu
    despre opel
    sunt cele mai accesibile masini bravo fratilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru