Copiii sub 17 ani pot conduce modele Lamborghini si Ferrari

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.07.2009
O companie din Marea Britanie ofera cursuri de sofat la volanul unor modele Lamborghini si Ferrari pentru copiii care nu au implinit inca 17 ani.

Pentru cei care isi doresc sa se vada la volanului unui supercar italian sau britanic dar nu au implinit inca varsta majoratului, o companie engleza face imposibilul.

6th Gear a anuntat ca lanseaza in Marea Britanie un program botezat TeenTrackAtack, care le permite tinerilor de pana la 17 ani sa simta adrenalina la volanul unui Lamborghini sau Ferrari. Cursurile presupun acomodarea "micutilor" cu comenzile masinii si chiar rularea la potential maxim intr-un mediu controlat si atent ales de organizatori.

Cursantii vor avea la dispozitie un exemplar Aston Martin DB9, un Lamborghini Gallardo Spyder, un Ferrari F360 Spider si un Audi R8. Desi valoarea modelelor pe care vor alerga copiii depaseste 100.000 de euro, pretul perceput pentru un interval de 10-15 minute pe circuit este de 89 de lire sterline, ceea ce inseamna 103 euro.

Pentru cei care isi doresc experiente de neuitat la volanul modelului Lamborghini vor trebui sa plateasca in plus 23 de euro pentru fiecare tur.

via | Zercustoms

Comentarii (7)

  • carlos
    pt talentati
    oooh, dar ce o sa se bucure cititorii acestui site ! pentru 103 euro pot trece de la masinile parintilor conduse pe stradute laturalnice, la bolizi cu sute de cai sub capota... asta da schimbare! :)) sa vezi atunci talente!
    10 0
  • but muuum ... i want to ride 500bhp
    Eu vreau asa ceva ptr. adulti in Romania ... dar cu preturi normale, ca la noi totul este mai scump :) Altfel ar sta treaba in trafic daca ai lua doza de adrenalina pe circuit.
    3 0
  • U.K.
    e clar,ma mut in U.K:))
    2 0
  • lexion
    iuchei
    @KID16 - si eu, la anul pe vremea asta sunt acolo. Ce am citit aici, este un bonus la decizia de a ma muta in Londra.
    3 2
  • LilShaq
    mda...
    o lume nebuna...
    0 1
  • Sincer acuma...
    Mi se pare cea mai mare prostie!Si nu neaparat ca este pentru minori,dar sa dai pe mana unui copil o asemena masina fie ea pe pista,cu instructor,nush ce sa zic!Dintr-o mica neatentie se poate produce un accident teribil.Dar daca ei considera ca e foarte sigur e treaba lor.Poate gresesc dar asta e parerea mea.Acuma astept comentarii inutile la adresa mea.Succes ;)
    1 2
  • Merc Driver
    Bravo lor
    Este mult mai bine sa le arati copiilor ce inseamna viteza (500+ bhp la 8-900 de ture si peste 200 km/h nu prea mai este fun ci adrenalina pura, ochi dilatati la maxim, tanspiratie rece, buze muscate, "experienta de viata" cum ar zice unii) in conditii de maxima siguranta (pilot in stanga soferului, dubla comanda, pista speciala, etc.) decat sa incerce ei cu Dady's BMW prin trafic.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru