Corvette lanseaza editia speciala Z06 Carbon

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.03.2010
Corvette va lansa o editie limitata, de numai 500 de exemplare, a modelului Z06, botezata carbon. Modelul sarbatoreste 50 de ani de la intrarea constructorului american in seriile Le Mans.

Esential

500 de exemplare Z06 Carbon va produce Corvette.

Corvette se pregateste sa sarbatoreasca 50 de ani de la primii sai pasi in seriile Le Mans cu o editie speciala a modelului Z06. Botezata Carbon Limited Edition, versiunea pusa la punct de inginerii americani promite o combinatie de succes intre masa redusa si performantele motorului aspirat de pe Z06 cu stabilitatea si puterea de franare a fratelui ZR1.

Z06 Carbon vine cu un set de frane Brembo din carbon ceramic, cu un sistem Magnetic Selective Ride Control si cu o serie de accesorii din fibra de carbon la nivelul caroseriei. Potrivit oficialilor Chevrolet, editia limitata ar urma sa scoata un timp cu pana la trei secunde mai bun decat cel al unui Z06 standard pe circuitul de la Laguna Seca.

La interior, editia Carbon vine cu un interior captusit in piele, cu o emblema unica embosata pe butucul volanului, pe praguri si pe tetiere.

Corvette va produce doar 500 de exemplare ale modelului Z06 Carbon, insa clientii isi vor putea comanda un pachet similar pentru versiunea 2011 a modelului standard, cel mai probabil in vara.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru