Dacia deschide un hotel de anvelope pentru campania Zilele Service Dacia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.03.2012
Posesorii de automobile Dacia pot să-şi schimbe anvelopele de iarnă cu cele de vară şi să le depoziteze pe primele într-un hotel de anvelope timp de şase luni pentru doar 60 de lei.

Esential

60 de lei este costul demontării şi depozitării unui set de anvelope de iarnă, motării şi echilibrării unui set de anvelope de vară pentru un autovehicul Dacia în perioada 26 - 31 martie 2012.
209 lei este preţul unei anvelope Motrio pentru Dacia Logan în cadrul campaniei Zilele Service Dacia.

Dacia va derula campania "Zilele Service Dacia" în perioada 26-31 martie 2012 în reţeaua autorizată Dacia din ţara noastră. Pentru orice intervenţie în service/achiziţionare şi/sau schimb de anvelope în atelierele de reparaţie mecanică Dacia în valoare de minim 50 de lei, clienţii vor beneficia de premii garantate şi oferte atractive. Prima ofertă vine în ajutorul celor care vor să-şi schimbe pneurile de iarnă cu anvelopele de vară, posesorii de vehicule Dacia putând beneficia de montaj, echilibrarea anvelopelor de vară şi depozitarea anvelopelor de iarnă timp de şase luni pentru doar 15 lei pe pneu, cu tot cu TVA.

Reţeaua de service Dacia are o capacitate totală de stocare de 50.000 de anvelope. Pe lângă "hotelul de anvelope", Dacia pune în joc peste 10.000 de premii odată cu această campanie. Unul din patru clienţi Dacia are şansa de a câştiga pachetul promoţional (montaj, echilibrare şi depozitarea anvelopelor într-un hotel de pneuri Dacia), iar celelalte premii constau în cupoane-cadou în valoare e 50 de lei, cupoane de reducere de 25% pentru www.dacia-merchandising.ro, machete cu monoposturi Formula 1 Renault şi lichid pentru spălarea parbrizului la bidon de 5 litri.

În cadrul campaniei Zilele Service Dacia, constructorul oferă anvelopele Motrio pentru Logan la un preţ recomandat de 209 lei pe anvelopă, cu tot cu TVA. Posesorii de card Dacia au posibilitatea de a plăti orice intervenţie sau achiziţie în reţea în şase rate cu dobândă 0 şi DAE 0.

Via | Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru