Daewoo va lansa un model hibrid in 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Daewoo pregateste lansarea primului sau hibrid din istorie. Debutul acestuia ar putea avea loc in 2011 daca planurile subsidiarului GM decurg bine.

Goana dupa clientii care isi doresc vehicule cu consum si emisii reduse a inceput. Tot mai multi constructori de talie mondiala anunta versiuni hibride in gama lor de modele. Daewoo, cunoscut de mult timp ca subsidiarul General Motors, nu sta cu mainile in san si anunta ca se gandeste de asemenea sa dea nastere in viitorul apropiat unui vehicul hibrid.

Cunoscut pe mai multe piete modiale sub numele de Chevrolet, subsidiarul coreean a anuntat deja ca productia viitorului hibrid se va desfasura la una din uzinele sale. Oficialii Daewoo se pare ca au ajuns deja la un acord favorabil cu sindicatul local al producatorului, pentru asamblarea hibridului.

Dupa rezolvarea contextului in care se va naste hibridul, Daewoo va trebui sa se preocupe serios de tehnologia pe care o va folosi si de fiablitatea modelului. Surse neoficiale anunta ca, pentru a reduce costurile de productie, GM se gandeste chiar la un frate coreean al actualului Chevrolet Volt.

Un hibrid bazat deja pe modelul american ar putea fi o solutie mult mai ieftina insa nu atat de mult pe placul coreenilor.

Momentan nu a fost facuta o planificare oficiala a lansarii, singurele informatii legate de acest aspect fiind doar faptul ca proiectul hibrid va prinde viata la mijlocul anului 2011.

via | Autoblog

Comentarii (7)

  • Daewoo
    Super tare! Daewoo sunt masini subestimate in Europa, fiind niste masini foarte fiabile, chiar decat Renault! Force Daewoo!
    14 0
  • daewoo
    I love daewoo!
    Si azi inca admir masini precum leganza sau espero!
    15 0
  • brunetul
    daewoo,hu,hu
    daewoo!SLABE MASINI!!! hibridul trebuia facute macar ca la chevrolet....Hyundai i cel mai tare!
    0 11
  • dwoo
    Brunete fac pariu ca atunci cand au apraut in romania salivai dupa ele.
    Si tico era super masina pe langa daciile noastre de atunci.
    Daca nu intrau in faliment din cauza proastei conduceri si a delapidarii de fonduri,erau departe acum cu fabrica din Craiova.

    Cu ajutorul lor am condus si noi niste masini normale dupa revolutie.
    12 0
  • pt brunetul
    prietenul meu cu chip de om care sare din pom in pom invata in primul rand sa scri si dupa ai permisiunea sa vorbesti si despre masini. cat despre cultura ta auto imi pun mari semne de intrebare. numele tau imi spune totul despre tine si cred ca esti genul de om care are pe haine imprimat numele vreunui italian.
    3 0
  • Woodoo
    Parca il vad pe brunetu cu un tricou pe care scrie Georgio Armani, si pe eticheta scrie Made in China by Fengzhuaipe! hehe!
    1 0
  • ma rog
    din nefericire, calitatea materialelor (plastic rigid, tabla subtire, becuri la bord care raman aprinse aiurea...)masinilor facute in romania lasa de dorit. am matiz si stiu ce vorbesc... nu cred ca as mai risca o investitie asemanatoare.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru