Daimler a deschis un centru de excelenta pentru interioarele masinilor sale

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.03.2009
Compania germana Daimler intentioneaza sa se concentreze mai mult asupra interioarelor vehiculelor pe care le produce.

Daimler intentioneaza sa se rupa de tendintele de design in materie de interioare si sa defineasca noi standarde de calitate pentru habitaclul automobilelor. Pentru a realiza acest fapt, Daimler a deschis un centru de excelenta pentru interiorul automobilelor si urmeaza sa deschida un centru de design in China.

Compania Daimler intentioneaza sa detaseze marca Mercedes-Benz de competitorii sai premium prin calitatea si design-ul interioarelor. Noul centru de excelenta al interioarelor are rolul de a pune un accent mai mare pe moda si lux in design-ul interioarelor. Primul model Mercedes-Benz care prezinta noua filozofie de design a interioarelor a companiei Daimler este E-Klasse.

Centrul de design Daimler va modifica interiorul incepand cu cele mai mici detalii, schimband atat aspectul elementelor grafice din afisajul computerului de bord si al cadranelor, cat si modelul in care sunt create scaunele si fetele de usi. Noile interioare vor fi inspirate din moda, si vor aduce un aer nou datorita noului studio de design pe care il va deschide Daimler in China.

Via | MotorAuthority

Comentarii (7)

  • P.P.P.
    parere pur personala: cele mai frumoase interioare in momentu asta(ma refer in special la bord si consola centrala) le face honda, ford europe si aston martin. Eu am un ford focus modelul asta cu facelift 2009 si (desi o sa spuneti ca ce e al meu e cel mai frumos) imi place mai mult bordul de la masina mea decat bordul din imaginile alaturate.
    0 0
  • Andrei
    RSTGL
    E cea mai buna gluma pe ziua de azi :)) Sa compari un interior de Ford cu unul de Mercedes. Dar de fapt si fermierul care a stat toata viata in tractor ar face la fel :))
    0 0
  • @Andrei
    Ok iti respect parerea dar mi se pare un pic nepotrivit sa ma compari cu un taran care a stat in tractor. Adica treci dintr-o extrema in alta. REPET: PARERE PUR PERSONALA
    0 0
  • Poze comparative
    http://www.ideo.ro/wheels/wp-content/uploads/2008/04/2009-ford-focus-cc-black-magic-1.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/_UYUyHACXkrA/SAjXeueOBQI/AAAAAAAADEA/Rmm3b32i4DM/s400/The%2BBrand%2BNew%2BMercedes-Benz%2BGLK-Klasse%2B(41).jpg

    mie mi se par forma butoanelor si amplasarea navigatiei mult mai usor de utilizat
    0 0
  • je moi eu
    pentru RSTGL
    Ti se pare doar , se vede ca nu ai pus mana pe un mercede. Nu suport tipul asta de persoane .
    0 0
  • catalin
    refresh
    pt je moi eu,merc e varza la interioare,cred ca nu ai mers cu altceva decat merc,un pic de audi ,bmw,lexus si uiti de merc,de ce crezi ca vor sa schimbe tooot interiorul?nu mai e merc ce era odata,au ramas in urma tehnologic si stilistic,traiesc din urma gloriei anilor trecuri,acuma sincer ce dif era in anii 80-90 intre ei si restul?enorma!acum e greu,dar oricum interioarele nemtesti sunt in urma ,japonezii si francezii (exceptie peugeot)fac niste adevarate interioare.personal mie cam greata de "stilul"nemtesc ce solicita un buget exorbitant
    0 0
  • Era cazul
    C-ul actual dupa ce l-am vazut in show-room si am mers putin cu o masina de test drive nu m-a mai facut sa ma simt intr-o masina neaparat premium.

    Audi pe A4 anterior avea poate cel mai de calitate interior din industrie (nu introducem in discutie categoria LUX) la acel moment. Nu si cel mai frumos.

    Mercedes nu mai exceleaza la nicunul din cele doua capitole in interior. E -Klasse inca ma facea sa ma simt intr-o limuzina si simteam ca respecta steaua de pe botul masinii. C din pacate nu cu toae ca pare o masina buna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru