Detalii despre noul Ford Mondeo Individual

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.09.2008
Mondeo va putea fi admirat la Paris intr-o formula noua. Modelul de clasa medie beneficiaza de programul Individual.

Pentru cei care isi doresc mai mult decat un simlu Mondeo in garaj, Ford pune la dispozitie o serie de accesorii capabile sa personalizeze cu stil modelul de clasa medie. Este vorba despre programul Individual, lansat de Ford inca de anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, program care debuteaza acum pe modelele de serie.

Pachetul Mondeo Individual se concentreaza mai mult asupra interiorului, dar din 2009 va include si o serie de accesorii menite sa dea o nota distincta exteriorului: jante de 18 inch din aliaj si vopsea iridiscenta Mistique Silver.

La interior, programul Individual include patru versiuni de culoare, disponibile pentru echiparile Ghia si Titanium. Toti clientii vor regasi insa scaune incalzite cu opt modalitati de selectare a pozitiei, suport lombar, tapiserie din piele fina cusuta manual si logo-ul Individual inscriptionat pe scaune.

Tapiseria din piele se regaseste si pe panourile usilor, pe levierul schimbatorului si al franei de mana, pe volan si pe cotiere.

Pentru accente sportive, Individual ofera si un pedalier sport cu invelis din aluminiu, insertii la nivelul pragurilor si covorase personalizate.

Noul pachet Individual va fi disponibil si pentru Fiesta, asa cum va anuntam la sfarsitul saptamanii trecute.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • sysinio
    am si eu un ford mondeo din 2004 si am o problema la el la geamurile din spate nu se mai ridika singure trebuie sa tin degetul pe buton
    0 0
  • sysinio
    MA LASAT BATERIA SI AM LUAT ALTA SI DE ATUNCI AM PROBLEMA ASAT K GEAMURILE DIN SPATE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru