Disperare in SUA: Hummer H3 se vinde cu 18.717 dolari

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.11.2008
In Statele Unite preturile SUV-urilor si pick-up-urilor au scazut ingrijorator in ultima vreme.

Criza financiara care a cuprins intreaga America a facut ca pretul masinilor sa scada vertiginos. Cele mai mari scaderi se inregistreaza insa in cazul masinilor mari, a SUV-urilor si a pick-up-urilor.

Potrivit unei analize realizate pe piata second-hand a modelelor din Statele Unite, exemplarele Hummer au atins un pret foarte scazut care nu tenteaza insa pe nimeni. Mai mult decat atat, americanii sunt de parere ca a cere 22.000 de dolari pe un H3, editie 2009, este o aberatie.

Astfel, pe sectiunea auto a celor de la eBay un american incearca sa vanda un Hummer H3, cu doar 20 de kilometri la bord, versiune 2009, cu 22.985 de dolari. Bineinteles, americanul doreste ca plata sa fie facuta cu bani lichizi.

Tot pe eBay, un alt Hummer H3, versiune 2008 isi cauta stapan. Alimentat de un motor V8 si cu doar 3000 de kilometri la bord, H3-ul a fost etichetat la 34.900 de dolari.

De departe cel mai ieftin exemplar, este insa un Hummer H3, editie 2008, cu doar 24.200 de kilometri rulati, care costa 18.717 dolari.

Pentru cei care isi doresc un H3 model 2009, complet nou, norocul le poate surade daca dispun de doar 21.995 de dolari.

Desi preturile au scazut foarte mult, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, americanii nu se inghesuie sa isi cumpere SUV-uri sau pick-up-uri afirmand in continuare ca preturile sunt prea mari. 

via | Truthaboutcars  

Taguri: H3, Hummer

Comentarii (3)

  • scump
    pai de ce nu ati zis ce e sh de la inceput. io am crezut ca pretu asta e la dealer si asa mi se parea aproape ok. la sh e deja mult tinand cont ca e un jeg de masina americana
    0 0
  • ...
    Hummer 2 ala da,dar Hummer 3 e o varza nu merite nici 20 de mii$! H3 este o uratenie fata de H2...
    0 0
  • super masina
    2 papagali care viseaza la o masina si care au abonament la tramvai ,pentru fraieri astia 2 , BMW este tare masona care o vezi la toti TIGANI .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru