Du-ti vedeta preferata cu Stepway la B’estFest si castiga un bilet la concert!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.06.2009
Dacia a lansat un joc amuzant, care le permite participantilor sa conduca modelul Sandero Stepway si sa castige bilete la concertele festivalului B'EstFest.

Dacia este partenerul Festivalului B’EstFest pentru cel de-al doilea an consecutiv, dezvoltand in acest sens un joc amuzant, care are ca protagonist noul Sandero Stepway. Participantii la acest joc se pot inscrie la un concurs, care are ca premiu 100 de bilele la concertele B’EstFest. Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa se inscrie pe site-ul dedicat si sa termine o proba cu unul dintre cei cinci artisti care vor concerta la acest festival.

Scopul jocului este sa-ti transporti artistul preferat de la hotel la scena festivalului B’EstFest, fara a-l "deranja". Pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune, Dacia iti pune la dispozitie un Sandero Stepway si te indeamna sa eviti anumite obiecte, care pot deranja artistul. Cum fiecare artist are preferintele sale, va trebui sa colectati anumite obiecte de pe traseu in timp ce evitati paparazzi si multimile agitate de spectatori. Odata ce participantii completeaza traseul, ei sunt inscrisi automat in tombola pentru cele 100 de bilete la concert.

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru castigarea unui bilet la concertul interpretului tau preferat de la B’EstFest, trebuie sa il alegi pe acesta si sa parcurgi pana la capat traseul propus de Dacia.

la bataie sunt puse in total 100 de bilete, cate 20 pentru fiecare dintre artistii sau formatiile principale care vor aparea pe scena festivalului: The Killers, Moby, Carlos Santana, Oceana si Manowar.

Daca vrei sa te joci cu Dacia Sandero Stepway si sa participi la acest concurs, click AICI.

Via | Dacia

Comentarii (4)

  • Automarket, desteptarea
    azi a fost o zi istorica. Cel putin pentru Saab. Jurnalistii auto care se lauda cu mii de surse de pretutindeni, au dormit pe ei!

    E un lucru bun totusi, mania copy and paste nu mai este atat de efervescenta, cel putin martea........

    sa zicem ca un grup de investitori sub pelerina celor de la Koenigsegg au pus mana pe Saab. Ma intreb doar, astazi ce ati pazit? Lansarea lui Stepway, o minune, vesti despre A7 despre care Rupert Stadler a vorbit de vreo 2 zile....cand tot poporul stia ca Saab se va tranzactiona saptamana asta.

    hai ca imi irosesc vremea cu voi.

    Patronilor de la iMedia Plus Group ar trebui sa li se dezvolte simtul olfactiv ca sa vada cate beri se beau prin redactie, cand in industria automobilistica duduie motoarele ........

    Succesuri mai baieti! Tot inainte vrednici jurnalisti, eroi bravi in neamul romanesc.
    2 8
  • @eu

    Da ce ai domne cu oamenii? Ai incheiat contract cu ei sa-ti furnizeze cele mai importante stiri la ora exacta. Oamenii isi fac meseria cum stiu ei. Daca nu tit convine nu te obliga nimeni sa intri pe site.
    Si nu te entuziasma atata pt ca a cumparat Koenigsegg pe Saab. Eu sunt sceptic in privinta capacitatii lor de a promova masinile de serie. In fond scopul unei asemenea companii e sa aiaba vanzari cat mai mari. Poate o fi bine ca a redevenit o companie 100% suedeza, dar personal ma indoiesc ca vor rupe inima targului.
    La subiect: foarte tampitzel jocu, da e amuzant :)
    7 0
  • mircea
    @eu
    http://www.automarket.ro/stiri/oficial-koenigsegg-cumpara-saab-de-la-general-motors-21961.html

    Stire scrisa imediat dupa ce GM a publicat comunicatul de presa oficial. La ora 11:29, cu noua ore inainte sa postezi tu acest comentariu. Inaintea tuturor.

    Cat iti lua sa privesti lista de stiri publicate astazi? Ai atitudinea unui roman care injura tot ce se intampla in jurul sau, fara sa observe ca priveste doar in fata.

    Succese maxime. Atinse cu grija.
    7 0
  • eu nu sunt eu
    deci, bai eu, nu imi folosi numele de scena. eu sunt eu, tu cine esti, mama Dolores? Eu daca trag de urechi pe cineva o fac argumentat, ori mataele imi strici reputatia de critic de arta.

    nenorocitule!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru