Ducele de Saxonia a distrus un Porsche Carrera GT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.07.2008
Printul Marcus, duce de Saxonia, a distrus un Porsche Carrera GT, cu kit Gemballa, de 500.000 de euro.

Esential

500.000 de euro este valoarea la care este estimat Porsche-ul carrera GT avariat de ducele de Saxonia.

Capetele incoronate si cei cu sange albastru au intrat de multe ori in atentia presei de scandal pentru ispravile facute publice. Cel mai nou exemplu este printul Marcus Eberhard Edward de Anhalt, duce de Saxonia si Westphalia, conte de Askania, care a reusit performanta de a-si avaria grav propriul Porsche Carrera GT.

Cunoscut intre prietenii apropiati ca un colectionar impatimit al modelelor exotice si un maniac al vitezei, printul Marcus a scapat nevatamat in urma accidentului. Porsche-ul sau insa, un Carrera GT cu kit Gemballa, a fost grav avariat in urma accidentului petrecut pe circuitul Paul Ricard din Franta.

Potrivit unor surse neoficiale, exemplarul distrus de printul neatent valora aproximativ 500.000 de euro, fara a pune insa la socoteala kit-ul pregatit de Gemballa, care este estimat la 250.000 de euro.

via | WorldCarFans

Comentarii (12)

  • In momentul cand nu sti ce sa scri...incepi sa repeti
    De ce este scrisa de 3 ori aceiasi chestie?? Il felicit pe cel care a redactat stirea si ii recomand sa mai treaca pe la facultate, macar prin vizita.
    0 0
  • Incredibil...
    Cand iti poti permite....
    Trebuie sa fie tare bine sa iti poti permite ca in timpul liber sa te duci la curse cu asa o masina, sa o faci terci, si apoi sa zambesti bine dispus... haios tipul...
    In alta ordine de idei, felicitari automarket.
    M-am amuzat teribil dimineata citind ce a scris Vince... trimite pe altii la scoala. E o idee, poate ii aduce cineva un "i" de acolo.... stii vince, uneori se folosesc cate doi odata ! :)
    Inca o data, felicitari automarket. Sunteti o lectura placuta dimineata !
    0 0
  • La fata asta de moutant men ,la ce sa te astepti
    0 0
  • Ducele a distrus un Porsche Carrera Gt
    Stiati ca ducele de Saxonia a distrus un porsche carrera GT?? este incredibil dar el chiar a distrus un porsche carrera GT. El fiind ducele de Saxonia
    0 0
  • Costas
    eh
    Macar le distrug pe circuit. La noi baietii le distrug pe drumurile publice si mai avariaza si alte masini pe langa ele, eventual mai fac si victime. Asa ca sa se simta ei smecheri. O avea bani de reparatie? :)
    1 0
  • sunshine64sm
    Fiecare isi face reclama dupa cit il tine... buzunarele
    Stirea e doar de senzatie, si orcum se parea ca acel zapacit de print mai avea nevoie de ceva reclama. Se pare ca a reusit. Evident, aspectul financiar nu se p[une problema, chiar si sumele enorme necesare fiind insasi subiect de reclama. Si de altfel... cu ca ma incalzeste pe mine ca reparatiile alea or sa coste nu stiu cit ?? Bine ca nu s-o urcat in masina aia pe drumurile publice.
    0 0
  • ce gt sau ttt sau ....
    Acum este o ocazie pt el sa isi ia megane r26,5000 ca am auzit ca tare rau de tot face si bmw si porsche si este de 20 ori mai ieftin sau noul logan cu motor turbo de 130cp!!!!!!!!!!!!!!!1
    0 0
  • cirese
    sunteti praf
    Sunteti o adevarata rusine pentru presa de specialitate. Cum puteti afirma ca exemplarul valora aprox. 500mii cand numai kitul este 250....E cumva promotie la Porsche Orhideea si noi nu stim? Rusine!!!!!!
    0 0
  • pt gigi
    se putea sa nu fie un idiot care sa nu comenteze ceva aiurea sau sa pomeneasca de logan. ai auzit ca face si un porche..
    0 0
  • tilutza
    Domnule "cirese"
    dupa cum nu ati viti bine stirea zicea asa: "fara a pune insa la socoteala kit-ul pregatit de Gemballa, care este estimat la 250.000 de euro", deci in total ar fi cam 750 de mii. Ei au zis bine, intradevar nici mie nu mi-a placut cum a fost redactata aceasta stire. Nota 5!
    0 0
  • :))
    scz ce kit gemballa :))=)) geamballa fratilor
    0 0
  • cosmin
    ptr cccc
    ba daca nu ai nici o treaba ,sau daca vb in necunostinta de cauza mai bn taci kit-ul este gemballa , gemballa=firma de tuning
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru