Dureros: Aston Martin distrus la coborarea de pe trailer

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.01.2009
Supercar-urile de top ale lumii ne ofera atat placere, cat si durere. Depinde in ce pozitie se afla atunci cand coboara de pe trailer.

Desi in lumea auto nu se utilizeaza cuvantul "crima" in cazul unui accident decat atunci cand acesta se soldeaza cu pierederea de vieti omenesti din vina evidenta a unui sofer iresponsabil, un incident care a avut loc recent ne arata ca termenul poate fi utilizat fara probleme si in alte contexte.

Fotografiile alaturate ne arata un Aston Martin V8 Vantage asezat intr-o pozitie nefireasca la descarcarea din trailer, probabil chiar in fata unui client nerabdator sa puna mana pe noua sa jucarie. Nu stim daca este vorba de neglijenta sau de un incident care nu putea evitat, insa probabil ca vorbim despre ambele intr-o mai mare sau mai mica masura, din moment ce partea finala a usii trailerului s-a rupt in momentul in care masina a fost asezata prost la descarcare.

Oricum ar fi, va uram ca, atunci cand va cumparati viitoarea masina, sa nu treceti prin astfel de momente. Indiferent de marca sau de modelul achizitionat.

via | Autoblog

 

Comentarii (18)

  • florin
    PRECIZARI SITE
    Pentru cei de la automarket am doua sesizari si sper ca vor citi si voi primi si un raspuns.
    1. la sectiunea anvelope sunt doar 2 criterii de cautare iarna si vara eu stiu ca sunt si anvelope mixte all season si acelea nu se gasesc. am vrut sa imi achizitionez 2 anvelope mixte dar nu am gasit ajutor pe siteul dumneavoastra
    2. in momentul in care dai click pe poza pe lupa ca sa se faca mare pagina se mai deschide odata urmand sa mai dai un click pe ea ca sa se deschida in alta fereastra sa vezi pozele. normal ar fi in momentul in care dai click pe lupa doar de asta e lupa sa se deschida automat in cealalta fereastra si sa vizualizam pozele
    in rest totul este bine cam cu intarziere stirile pe care le aveti eu le citesc deja pe alte site-uri dar aveti de multe ori si stiri exclusiviste
    0 0
  • mircea
    @florin
    Multumim pentru intrebari si aprecieri.

    1. Vom analiza posibilitatea ca in tool-ul de cautare de anvelope sa adaugam si optiunea anvelopelor mixte.

    2. Se lucreaza la un mod mai simplu de vizualizare a fotografiilor.
    1 0
  • Claudiu H
    Distrus?
    Cred ca "distrus" e cam exagerat.
    0 0
  • Cosmin
    Aston Martin
    stati linistiti ca toate transporturile sunt asigurate, inclusiv ceea ce transporta :))
    0 0
  • zvonistika
    si a ramas asa???
    si a ramas asa ??? nu cumva cineva astepta sa cada asa ? totusi, sunt 2 poze din unghiuri diferite, parca ar fi un pic regizata chestia
    0 0
  • aston
    Poza nu e facuta in miscare. Trailerul statea pe loc si a ridicat masina cu trapa. Parerea mea.
    0 0
  • anvelope
    Anvelopele mixte sunt afisate impreuna cu cele de vara
    0 0
  • naspa
    ce naspa!!!!!!!!!! da tot cred ca "distrus"e km molt spus!!!!!!!!!!!!....sincer nu stiu ce sa cred!!!!!
    0 0
  • dureros pt cel care a cumparato sau pt dealer sau pt cel ce plateste aceste pagube k pt toti restu cel putin ar trebui sa nu ii doara k in acest caz is irecuperabili :))
    totul e sa nu exageram ;)
    0 0
  • anvelope
    @florin
    in vest nu se mai gasesc anvelope mixte. nu exista struto-camila. sfatul meu prietenesc este sa cumperi doua seturi de cauciucuri, unul de vara altul de iarna. diferenta dintre ele este compozitia cauciucului. cauciucurile de vara sub o temperatura de 7 grade celsius se intaresc, devin rigide si de aici nu mai au o aderenta. cauciucurile de iarna au un compus in ele care le schimba elasticitatea la temperaturi joase.
    stiu vei spune ca este o investitie in plus dar merita. crede-ma ce cele mai ieftine cauciucuri de iarna sunt mai bune decat unele mixte de firma (daca se mai fac) eu pt vara am goodyear excelence 235/45/17, iar acum iarna asta am cumparat jante de tabla si cauciucuri de iarna si sunt foarte multumit de ele sunt federal himalaya.
    0 0
  • anvelope
    Jante aliaj o sa vedem?
    0 0
  • maaaarea "crima"
    Era o crima daca se intampla unei masini pentru care viitorul proprietar a facut rate in euro pe 5 ani, platind cate 30% din veniturile familiei. Pentru aia care au bani de Aston Martin V8, este doar o neplacuta intarziere in a prinde 250 la ora intre Slatina si Bailesti. La culoarea de cocalar pe care o are masina aia, probabil ca proprietarul a mai scris o manea cu mesajul clar "sa moara dusmanii mei" si si-a mai cumparat un Aston, nelovit.
    0 0
  • Mircea
    @Sorin
    Nu scrie niciunde ca era din Romania ;))
    Oricum la noi nu ti le livreaza la poarta
    0 0
  • Sklasse
    Foaret bine !!!!
    Mie nu mise pare dureros deloc ! Ar trebui dirstrusa fabrica de aston,sunt masini care daca se ridica la un nivel mercedes sau bmw,dar exhhorbitant de scumpe !!!!
    0 0
  • pacat
    mi se rupe sufletul cand vad ce masina au avariat astia.......uita-ti ca nu numai in romania se intampla de astea
    0 0
  • coment
    calumea bmv
    0 0
  • aston martin
    ce naspa e masinutza dar la un pret soooper mooolt :P:P:P:D
    0 0
  • pacat
    cum potzi sa zici ca masina aia e de manelist? De ce nu sunt eu manelistu sef sa am asa ceva sau tu macar parlitule care esti? te uitzi la culoare carnat obosit ce esti cand tu mergi in dacie neagra sau bleu cum itzi place tzie emo sau ce oi fii tu ....in fine lasand astea la o parte nu e chiar asa de grav ce a patzit aston martinul ala ptr ca e asigurat si daca face caca o pasarica pe el sa fie remeidata problema rapid ,....dar in fine fiecare cu parerea lui ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru