EXCLUSIV: BMW testeaza noul 135i

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Automarket va prezinta imagini exclusive in Romania cu noul BMW 135i. Noul BMW Seria 1 va debuta in decursul anului viitor.

Fotografii de la Carpix au surprins noul BMW 135i in timpul testelor din Germania. Spre deosebire de vechiul BMW 135i, exemplarul suprins are evacuari duble, amplasate pe ambele parti ale posteriorului. Aceasta caracteristica este definitorie doar pentru modelele cu propulsoare de top, cum ar fi cel gasit pe 135i.Spre deosebire de modelele surprinse pana acum, exemplarul din imagini este mai dezvoltat si ne arata ca testele sunt pe cale de a fi completate.

Exemplarul surprins de cei de la Carpix este primul BMW Seria 1 din noua generatie echipat cu jante de aliaj in timpul testelor, modificare efectuata pentru a face loc sistemului de franare mai performant. Nu putem estima diferenta dintre sistemul de franare al lui 135i si sistemele de franare ale celorlalte modele din gama Seria 1 deoarece exemplarele precedente aveau jante din otel, in spatele carora nu putem observa discurile de frana doar dintr-o fotografie.

Versiunea de top a gamei BMW Seria 1 are fante de aer de dimensiuni mari la nivelul barei de protectie fata, elemente necesare pentru racirea franelor si a propulsorului de 3.0 litri.

Exista posibilitatea ca noul motor N55B30 sa fie amplasat si pe BMW 135i, desi a fost proaspat introdus in portofoliul BMW odata cu noul Seria 5 GT. Motorul N55B30 dezvolta 306 CP si este inlocuitorul motorului N54B30, care furniza aceeasi putere. Diferenta dintre cele doua propulsoare sta in faptul ca noul N55 are o singura turbina si ofera cuplul maxim inca de la 1.200 rpm.

 

Comentarii (2)

  • inca o data, foarte urat
    Inca o data, foarte urat din partea voastra - puneti acel watermark pentru a se sti de unde a fost luata poza daca cineva o va posta pe alt site, dar la stirea despre Enzo-ul lovit in Japonia, ati taiat logo-ul celor de la Wreckedexotics.com
    N-ati avut nici bunul simt sa raspuindeti la comentariul meu de la stirea aia, decat ati sters comentariul de pe site.
    2 1
  • mircea
    @noname00
    Din motive legate de dimensiunile fotografiilor care apar pe Automarket, logo-ul WE a iesit la calibrare. Era asezat in partea din dreapta-sus a fotografiei, astfel ca le-am cerut voie baietilor de acolo sa redimensionam imaginea corect.

    Evident, ai trecut foarte usor cu vederea peste faptul ca stirea respectiva are un link enorm spre site-ul de origine a informatiei, lucru care ii ajuta mult mai mult pe ei decat un simplu watermark.

    Cheers.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru