EXCLUSIV: Fotografii spion cu Mercedes E-Klasse Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Automarket va prezinta un set de fotografii spion cu Mercedes E-Klasse in varianta Cabrio.

In baza colaborarii noastre cu SB-Medien, va prezentam, in exclusivitate pentru Romania, un set de fotografii spion cu Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio. Aceste fotografii spion releva faptul ca numeroasele versiuni ale modelelor Mercedes E-Klasse sunt in diferite stadii de dezvoltare.

De aceasta data, versiunea cabrio a acestui model a fost surprina in timpul unor teste pe o sosea din Germania. Desi acest exemplar este camuflat serios, putem observa o parte din trasaturile modelului. Spre exemplu, oglinzile laterale au ramas fara semnalizatoare integrate, iar modelul a primit un set de proiectoare cu LED.

Blocurile optice prezinta o forma inspirata din design-ul modelului SL si al berlinei E-Klasse, in cazul in care acestea nu se vor dovedi chiar identice cu cele de pe E-Klasse. Grila caracteristica modelelor Mercedes a ramas neschimbata, dar grosimea acesteia a fost redusa si designerii au adus-o mai aproape de caroserie, fiind incadrata intr-un V larg intre faruri si bara fata.

Din profil putem observa geamurile spate, care au o forma noua, dar care aminteste de modelul pe care Mercedes intentioneaza sa il recreeze – W124 Coupe. Hardtop-ul retractabil este de dimensiuni considerabile, fapt ce releva spatiul interior disponibil pasagerilor.

Antena pentru navigatie si radio a fost amplasata pe capacul portbagajului, care a primit si un stop cu led in eleronul integrat. Bara spate are o forma clasica si integreaza o evacuare dubla.

Comentarii (1)

  • ~!~Texan~!~
    Frumos :)
    sper sa nu schimbe forma farurilor ... alea ovale erau frumoase de tot :X ... probabil ca nu va fi E-COUPE ... ci noul CLK :)

    va salut ... Adrian
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru