EXCLUSIV: Kia Cee’d facelift, testat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.06.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion cu facelift-ul lui Kia Cee'd. Modelul va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fotografii de la CarPix au surprins versiunea facelift a lui Kia Cee’d in timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul este pe piata din anul 2006 si va primi cateva modificari estetice subtile. Dupa modul in care este camuflat modelul, facelift-ul lui Cee’d a fost operat atat la nivelul partii frontale, cat si la nivelul posteriorului compactei coreene.

Kia Cee’d a primit blocuri optice noi, care au o dimensiune diferita, pe cand capota are o forma mai pronuntata. Bara fata a fost si ea schimbata, pentru a se potrivi cu noul aspect al farurilor si al capotei. Singurul element schimbat din profilul lui Cee’d se afla la nivelul oglinzilor, care au primit un set de semnalizatoare integrate.

Posteriorul lui Cee’d se va bucura de prezenta unor stopuri noi, care au o forma diferita fata de cea a modelului actual. Usa hayonului este umflata la nivelul stopurilor, iar bara din spate pare sa fie schimbata in acelasi mod. Faptul ca modelul spionat era testat pe circuit este un indiciu important legat de faptul ca gama de motorizari sau trenul de rulare au primit usoare imbunatati, fiind studiate de inginerii Kia.

Facelift-ul lui Kia Cee’d va fi dezvaluit la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (13)

  • face lift
    Se pare ca are faruri cu xenon iar pe stopurile sunt cu leduri .... iar despre motorizare... or fi bagat motorul de pe genesis ?aflam cat de curand
    5 3
  • CEED
    Un LOGAN mai scump.... Daca pe cei care cumparaa ceed cel mai ieftin ii inteleg pt ca raportul pret calitate e OK, pe cei care vin cu mofturi, jante, diesel si alte prostii nu ii inteleg. Nu exista nimic la marca asta care sa te atraga , numai pretul si acela la modelul entry level....
    9 19
  • Dezabonare
    Pana si la dezabonare apare infectia aia cu Cosmoloz...
    4 2
  • madman
    uite unde erau cunoscatorii
    va zik eu..em o kia cee'd de 1.4...merge ok....si la forja se misca bine;)....am prins cu ea 200....mai vrei cva de la ea....adu-mi si mie un logan de 1.4 kre sa prinda 200...parerea mea e k era cazul sa apara un facelift...poate mai invioreaza vanzarile...cine stie...
    9 12
  • WOW!
    fara bandouri laterale... super !!! sunt absolut geniali !!! sa vedeti cu ce energie pozitiva o sa plecati din parcarile gen carrefour, metro...
    17 3
  • moft wow
    Bandourile alea laterale nu te ajuta la nimic (la orice masina) iar la moda acum e fara si e mai bine ca de vrei sa le cumperi (dintr-un anumit motiv) sunt scumpe ca dracu si mai trebuie si vopsite.
    4 7
  • daniel
    recomandare
    Am nevoie de 1 punte spate Golf IV 1,9 Breack SDI 2001 ... Unde gasesc? Multumesc anticipat
    1 9
  • shooter
    reusita?
    Am doi prieteni care si-au luat cee'd. Unul 1,4 benzina, altul diesel top de linie. Ambii sunt inca f multumiti de alegere dar nu au f multi km facuti. M-am urcat si eu in ele si sunt placut impresionat desi eu am teoretic o masina superioara (Mertz C-klasse). Euroncap-ul e de 5 stele. Pare o masina reusita. Ati rulat cu cee'd mai mult timp si aveti alte opinii?
    5 1
  • bravo lor!
    Atunci cand esti satul de rahaturile frantuzesti este alegerea perfecta si mult superioara bulshiturilor alea!!Bravo lor macar le pun piedica asa zisilor "fabricanti auto"
    3 6
  • aspect
    sincer...mie imi place cum arata modelul coupe,nu am condus una,nici nu m-am urcat intr-una dar ca aspect e chiar ok,spre deosebire de sifonierul de logan(detin logan 1,4).si am un cunoscut care detine una si e foarte multumit de ea,pot spune chiar mandru.si ce daca prinde 200?nu stiu daca cineva care cumpara aceasta masina vrea viteza,acceleratie etc.ci vrea o masina ieftina si noua.in acest segment de piata nu 0-100,sau viteza maxima conteaza ci consumul si intretinere.
    5 3
  • Am Kia de un an jumate şi nu am ce comenta . Ţinută de drum ireproşabilă , am mers peste tot cu ea şi s-a comportat perfect , comsum decent , am mers până la 180 şi este foarte stabilă .Totul este OK.
    1 0
  • silviub
    inca un pas inainte
    Salut. Eu am de 1 an un cee'd 1.4 best ca si majoritatea care au kia. Initial am fost in dubii in legatura cu aceasta marca dar informandu-ma mai mult timp la posesori, facand test drive-uri cu ea si cu alte marci am ajuns la concluzia ca altceva mai bun nu aveam ce lua la banii astia. Se comporta foarte bine ca stabilitate, confort (desi e mult mai rigida decat logan si octavia), demaraj si chiar consum daca nu exagerezi.
    Exemplu de consum benzina 1.4:
    a) bacau - piatra-neamt si retur, max 90/h - 4,9 litri (cel mai bun consum fara ac)
    b) bacau- mangalia- bucuresti- (160-170/h)pitesti- valea jiului- horezu- hateg- petrosani- hunedoara- deva- apoi tot taseul care taie apusenii pe valea ariesului si intoarcerea prin ghiorgheni -sheile bicazului- nt- bc total 2000km cu ac mereu (luna iulie) cu un consum de 6.5l/100km
    Si da poti prinde 200/h dar asta nu e o idee buna in general indiferent de marca. Intradevar m-i se pare un fel de sora a masinilor frantuzesti dar diferita.
    In concluzie:am aprox 15000 km si sunt ff multumit. si trebuie sa-i fac revizia care costa 400-500 lei.
    0 0
  • Mircea
    mda
    Niste saraci ca voi comenteaza o masina ... unii nu aveti o chiftea in burta si va bagati in seama .... nici nu stiti ce inseamna masina .... sa nu mai spun de comentarii legate de toate cacaturile gen oglinziile nu sunt misto sau alte cacaturi ale voastre ... vreti sa comentati ... conduceti una si spuneti unde are bube , ca nu e stabila , articulatii proaste , la motor .... nu comentariile voastre proaste
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru