EXCLUSIV: Noul BMW Seria 6 Cabrio, spionat in Scandinavia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.03.2009
Fotografii spion de la Carpix au surprins cea de-a treia generatie a noului BMW Seria 6 in timpul unor teste ale versiunii cabrio.

Fotografii spion au surprins noul BMW Seria 6 in decursul unor teste de iarna efectuate in Peninsula Scandinava. Modelul testat de inginerii BMW este in versiune cabrio, iar stratul de panza de pe acoperis ar putea ascunde un hardtop. Acest lucru este posibil deoarece, asa cum putem observa in fotografii, panza nu se potriveste perfect pe marginea acoperisului.

Design-ul lui Seria 6 este inspirat din cel al lui CS Concept si din formele noului Seria 7, principalele caracteristici imprumutate fiind grila fata marita si blocurile optice noi. BMW Seria 6 va prelua aproape toate motorizarile lui Seria 7, cu exceptia propulsorului V12. Varful de gama al Seria 6 va fi, bineinteles, M6.

Intentiile inginerilor BMW privind amplasarea unui motor V10 sub capota lui M6 sunt inca neclare, dar lansarea noului M5 ar putea lumina rapid aceasta situatie. Avand in vedere ca BMW a inceput sa foloseasca propulsoare supraalimentate de dimensiuni mai mici pentru a inlocui propulsoarele V12 de dimensiuni mari.

Astfel, BMW Seria 6 ar putea primi un motor V8 bi-turbo, similar cu cel al lui 750i. Noul Seria 6 va fi disponibil incepand cu anul 2011.

Comentarii (1)

  • @automarket
    ...nu cumva e a II-a? sau luati in calcul si prima generatie, cea de acum 15 ani?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru