EXCLUSIV: Noul BMW X3, spionat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.08.2009
Noul BMW X3 F25 a fost surprins in timpul testelor de viteza de la Nurburgring. Modelul prezinta un design clasic, dar agresiv, care va fi afisat pe soselele Europei incepand cu anul 2010.

Fotografii spion de la Carpix au surprins noul BMW X3, model care va fi lansat in preajma anului 2011, in timpul testelor de viteza de pe circuitul Nurburgring. Dupa cum puteti observa, modelul din imagini are o dimensiune ceva mai mare decat cea a actualului X3, lucru confirmat si de informatiile anuntate despre viitorul model. Astfel, noul X1 va inlocui actualul X3 in gama BMW, pe cand noul X3 va inlocui actualul X5, iar viitorul X5 va creste si el in dimensiuni.

Gama de motorizari a noului X3 ar putea sa cuprinda propulsoare atat de la X1, cat si de la Seria 3, oferind o selectie cel putin la fel de bogata ca cea gasita pe actuala generatie a SUV-ului compact de la BMW. Spre deosebire de X1, noul BMW X3 va fi disponibil doar cu tractiune integrala Xdrive si poseda o platforma preluata de la Seria 3. Noul BMW X3 prezinta un design mai agresiv fata de cel al generatiei actuale, dar aspectul acestui model pare sa fie integrat in liniile clasice de design, pentru a il face atragator pentru mai multi clienti.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru