EXCLUSIV: Noul Ford Focus, spionat in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.09.2009
Automarket va prezinta imagini in exclusivitate cu noul Ford Focus, in timpul primelor teste de sasiu. Modelul va debuta in Europa in anul 2010 si va avea o platforma globala.

Fotografii de la Carpix au surprins noul Ford Focus in timpul testelor de sasiu in Germania. Spre deosebire de celelalte prototipuri ale lui Focus, modelul testat prezinta si elemente de la viitorul Ford Focus, dar acestea sunt camuflate serios, iar aspectul noilor elemente de caroserie este dificil de distins. Cu toate acestea, blocurile optice ale noului Focus au ramas nedeghizate, dar acest lucru ar putea insemna ca acestea vor fi schimbate la versiunea de productie a acestui model. Elementele noi care vor ramane neschimbate de la acest prototip la modelul de serie sunt grila fata si bara de protectie din fata, precum si noua capota.

Noul Ford Focus va debuta in anul 2010 si va fi disponibil in mai multe variante de caroserie, la fel ca in cazul actualului Focus. Dupa cum puteti observa, ampatamentul si ecartamentul nu par sa fie modificate foarte mult fata de cele ale modelului actual, ceea ce ar putea insemna ca modelul este bazat pe sasiul actualului Focus sau ca dimensiunile celor doua modele sunt extrem de apropiate.

Platforma noului Focus va fi folosita de Ford la nivel global, intr-un mod similar in care este folosita platforma noului Fiesta.

Pentru moment, nu exista informatii despre gama de motorizari a noului Focus, dar nici despre posibilitatea crearii unei versiuni decapotabile sau Coupe a acestui model.

Taguri: Focus, Ford, fotospion

Comentarii (8)

  • un ckt de marca, am devenit alergic la marca ford deoarece s-a stricat caseta de directie si pompala la doar 4 ani si 17600 de km( focus 2005 1.6benzina)
    7 6
  • greseala
    "pompa la"
    4 2
  • alex&george&roland_st
    Parca
    parca ii tot ala vechi
    4 0
  • greseala
    este in intregime ultimul focus aparut, masina ce se vinde din martie :)
    1 3
  • modelul din poze este estetic identic cu actualul focus (pe piata noastra de anul trecut din martie) cu exceptia barei fata
    probabil ca momentan testeaza altceva.
    4 0
  • m
    Bmw_CS, la fel putea sa se strice orice masina.Daca ai avut tu pb, nu trebuie generalizat
    6 1
  • @X
    ce are el e o problema generala
    0 1
  • Mda
    Aceasi masina cu cea din 2009 cu un pic de facelift. Nu asta e noul model...si nu cred ca vor continua cu inca un facelift. Se cere o modificare radiacala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru