EXCLUSIV: Noul X3, scos la teste de BMW

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.10.2009
BMW pregateste pentru lansare urmatoarea generatie X3. Aceasta va debuta pe piata la inceputul anului viitor.

Colaboratorii nostri de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu noul BMW X3 in timpul testelor. Mai mult decat atat, va putem prezenta si o imagine cu interiorul acestui model, surprinsa intr-un moment in care SUV-ul compact stationa. Cea de-a doua generatie a lui BMW X3 va debuta la inceputul anului 2010, la sapte ani de la lansarea acestui SUV compact pe piata internationala.

Una dintre caracteristicile noului model, linia geamurilor, va fi pastrata si pe cea de-a doua generatie a lui BMW X3. Plafonul noului X3 va fi mai inclinat, lucru care ii va oferi SUV-ului compact bavarez un aspect mai sportiv. Astfel, BMW va putea "tinti" modelul X3 catre clientii care isi cauta un Sports Activity Vehicle mai dinamic.

Viitorul BMW X3 este construit pe platforma lui BMW Seria 3 si este mai lung decat prima generatie a acestui model. Spre deosebire de gama X1, modelul X3 va beneficia si de motoare cu sase cilindri.

 

Taguri: BMW, BMW X3, X1, X3

Comentarii (1)

  • interioru .........
    ar putea sa ne rezerve cateva surprize .........
    cel putin arata interesant...........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru