EXCLUSIV: Primele fotografii spion cu noul Mercedes SLK

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.03.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu cea de-a treia generatie a modelului Mercedes SLK.

Fotografii spion de la Carpix au surprins primele imagini cu noul Mercedes-Benz SLK in timpul testelor. Desi modelul surprins de fotografii spion este ascuns de un strat gros de camuflaj, se pare ca SLK a scapat de partea frontala in stilul monoposturilor de Formula 1. Pe langa asta, se pare ca oglinzile laterale ale lui SLK au fost mutate de pe montantul A pe portiere. Modelul a primit un set de pozitii cu LED-uri, iar aripile acestuia au fost evazate substantial.

Dimensiunile acestui model par a fi similare cu cele ale generatiei precedente. Avand in vedere acest lucru, Mercedes ar putea sa incerce sa mareasca performantele lui SLK prin micsorarea masei acestui model. Gama de motorizari a fost imbunatatita, iar surse din cadrul producatorului german releva faptul ca noul SLK ar putea fi echipat cu un propulsor diesel. Noul Mercedes-Benz SLK va fi disponibil la inceputul anului 2012, ceea ce inseamna ca modelul va fi prezentat oficial spre sfarsitul anului 2011.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru