EXCLUSIV: Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.05.2009
Inginerii Chevrolet testeaza noua generatie Aveo pe circuitul de la Nurburgring, pregatind modelul pentru lansarea oficiala.

Desi noua generatie a noului Chevrolet Spark, mult mai inspirata ca design, nu a aparut inca pe piata, formele sale interesante vor putea fi deja regasite in scurt timp pe fratele sau ceva mai mare. Este vorba de noul Aveo, pe care inginerii Chevrolet il testeaza in aceasa perioada pe circuitul de la Nurburgring. De fapt, "Aveo" este inca o denumire universal acceptata de presa auto, desi Chevrolet nu a confirmat inca faptul ca viitoarea generatie a modelului sau de clasa mica isi va pastra numele.

Conform colaboratorilor nostri de la CarPix, care au realizat instantaneele de alaturi, faptul ca Aveo este testat pe Nurburgring nu poate fi decat un semn pozitiv pentru cei care asteapta un caracter ceva mai dinamic si sportiv al viitorului model. Mai mult, auspiciile sunt bune si pentru interior, singura fotografie disponibila in acest moment fiind una care scoate in evidenta o plansa de bord cu design placut.

Comentarii (4)

  • Penibil...
    Volan de Insgnia=))
    0 1
  • ieftin
    ma, nush ce credeti voi, dar parerea mea este k acele ceasuri d bord, cu acel cadran .. lasa un aspect ieftin. de .. jucarie
    0 1
  • volan
    Sau volan de Seat Ibiza! :)
    1 0
  • :)
    numa SA criticati aceste masini....unii din voi nici nu le-ati condus...si gata cu inepeti sa ziceti k aia e nush cum volanu este nush cum..si etc......intai conduceti...si apoi .......dati-va cu parerea cel mai bn .....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru