Expeditie indiana pentru doua Ferrari 612 Scaglietti

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.02.2008
Doua exemplare Ferrari 612 Scaglietti vor strabate 11.000 de kilometri prin India intr-o expeditie de zile mari.

Esential

11.000 de kilometri vor strabate cele doua exemplare 612 Scaglietti prin India inainte sa se intoarca in Mumbai, locul de start.

Dupa succesul pe care l-a inregistrat anul trecut prin calatoria de 20.000 de mile prin America de Sud, America Centrala si America de Nord si dupa calatoria inedita prin China din 2006, Ferrari revine in forta cu o alta expeditie, foarte asemanatoare, care va avea loc in India.

50 de jurnalisti de la cele mai cunoscute publicatii auto ale lumii vor pleca pe rand, cu doua exemplare 612 Scaglietti, intr-o calatorie botezata oficial "Magic India Discovery Tour". Startul oficial se va da in orasul Mumbai, calatoria urmand sa se intainda pe 11.000 de kilometri. Data de start este 25 februarie, cele doua masini urmand sa se intoarca in acelasi loc in 8 mai, dupa ce vor face turul Indiei.

Via | Carscoop  

Comentarii (3)

  • culori
    mha ce o fi in mintea celor de la ferrari :| culoprile sunt alese ca`n c.r .. in rest .. nu am ce comenta .. o fi la moda albul .. da e URAT pe un ferrari :| .. pacat ..
    0 0
  • bbbobbbo
    50 jurnalisti mititei
    quote: "50 de jurnalisti de la cele mai cunoscute publicatii auto ale lumii vor pleca, cu doua exemplare 612 Scaglietti...." sa inteleg ca intra cate 25 intr-un Ferrari, sau pleaca fiecare cu 2? :))) Sau poate pe rand... fiti mai expliciti, sau renuntati la romana si scrieti in alte limbi.
    0 0
  • Mircea
    50
    Multumesc pentru sesizare, s-a rezolvat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru