Faurecia Premium Attitude, limuzina retro

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.11.2007
Faurecia, companie specializata in accesorii si componente auto, a dezvaluit un concept retro de lux.

Salonul de la Los Angeles a marcat si o premiera mai neobisnuita, producatorul francez de accesorii si componente auto Faurecia dezvaluind in premiera mondiala un concept creatie proprie. Francezii sunt specialisti globali in materie de scaune, portiere, habitacluri, sonorizare, design posterior si sisteme de evacuare. De aceea, la editia din acest an a salonului american au tinut sa inglobeze experienta lor din toate aceste domenii intr-un singur concept, botezat Premium Attitude.

Liniile exterioare au fost imprumutate de la modelul Tatra T603, o limuzina de lux care a facut furori intre anii 1960 si 1970. Francezii au ales aceasta platforma si acest design pentru ca este cel mai apropiat de actualul Mercedes E-Klasse, BMW Seria 5 sau Audi A6, modele competitive din punct de vedere al spatiului si a versatilitatii.

Limuzina concept a luat nastere in urma eforturilor depuse de o echipa complexa de designeri si ingineri din Franta, Statele Unite si Germania. Potrivit oficialilor Faurecia, conceptul Premium Attitude a fost creat pentru a dezvalui o noua generatie de echipamente audio si inovatii interioare.

Comentarii (3)

  • Freelander2
    Faurencia? sa ramana doar pe accesorii !
    Groaznica...parca a izvorat dintr-un vis urat. Chiar vechea Tatra 603 arata super comparativ cu karadashca asta.
    0 0
  • urata cu spume
    domneeee ce uratenie si dacia 1300 e mai frumoasa
    0 0
  • Hidosenia intruchipata
    Cred ca creatorii SSangYyong si-au gasit de lucru, o mizerie de masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru