Ferrari a prezentat ceasul Carbon Chrono

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.07.2011
Ferrari a prezentat un nou ceas dedicat fanilor Căluţului Cabrat. Aceasta poartă denumirea de Scuderia Ferrari Carbon Chrono şi costă 490 de euro.

Constructorul italian de supercar-uri a pregătit pentru fanii înrăiţi ai brand-ului un nou ceas de colecţie. Aceasta poartă denumirea de Scuderia Ferrari Carbon Chrono şi costă 490 de euro. Carcasa ediţiei speciale este realizată din SSS (Satin Stainless Steel) şi a fost tratată utilizând tehnica depunerii fizice a vaporilor (PVD).

Discul interior este realizat din fibră de carbon, iar geamul protector este fabricat din minerale şi este tratat antireflexie. Sub carcasa din oţel inoxidabil a lui Carbon Chrono bate inima elveţiană Ronda 5030D. Cureaua noului ceas lansat de Ferrari a fost fabricată din piele neagră, iar cusăturile de pe margine au culoarea gri închis.

Acum că vara a venit, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a te răcori este să înoţi, cei de la Ferrari au conceput acest ceas să reziste la o presiune de 5 ATM.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru