Ferrari lansează ceasul ediţie limitată Paddock

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.10.2010
Oficialii constructorului italian Ferrari au lansat ceasul ediţie limitată Paddock. Acesta va fi produs în 299 de exemplare şi fiecare dintre acestea costă 695 de euro.

Constructorul italian de supercar-uri Ferrari a lansat un nou ceas ediţie limitată. Acesta a fost botezat Paddock şi va fi comercializat în 299 de exemplare. Cei interesaţi de un asemenea ceas îl pot comanda on-line şi pot opta pentru culorile Silver, Black-Carbon şi Black-Silver.

Preţul cerut de oficialii firmei pentru un exemplar este de 695 de euro. Inima cronografului Paddock este de provenienţă elveţiană, iar carcasa acestuia măsoară 42 mm şi este fabricată din oţel inoxidabil. Cadranul are o culoare argintie şi dispune de cristale minerale, iar cureaua are culoarea maro ciocolatie.

Ceasul ediţie limitată va sosi într-o cutiuţă de lemn lăcuită în verde, alb sau roşu. În plus faţă de cronograful Paddock, clienţii vor primi o cutie de bijuterii fabricată manual, o cravată din mătase sau un set de butoni pentru manşetă din fibră de carbon.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru