Infiniti și Bell&Ross lansează un ceas de 3.500 euro

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Infiniti s-a asociat cu marca Bell&Ross pentru a lansa un ceas de mână ce poartă logo-ul mărcii japoneze. Ceasul costă 3.500 euro.

Toate mărcile auto respectabile s-au asociat cu câte un fabricant de ceasuri pentru a oferi clienților un produs personalizat. Acum a venit rândul japonezilor de la Infiniti. Ei au ales marca Bell&Ross, un orolgier cu care au mai lucrat și în trecut. Cele două mărci au decis să colaboreze din nou și iată rezultatul. Se numește Bell&Ross BR02-8 Carbon Case Purple 8 Pro Dial. Are diametrul de 44 milimetri și pentru a îl avea trebuie să cheltuiți nu mai puțin de 3.500 euro. Asta dacă vă grabiți, pentru că vor fi fabricate doar 200 de exemplare.

Pentru personalizare, Bell&Ross au făcut ca ora opt și secundarul să emită aceeiași culoare mov ce se regăsește în interiorul automobilelor Infiniti mai ales la lumina instrumentelor de bord. Cifra 8 a fost aleasă pentru că este considerat un număr norocos în Asia și simbolizează infinitul atunci când este întoarsă pe o parte. Mecanismul ceasului BR02-8 este automatic și rezistă la apă până la o adâncime de 1.000 metri.

Via | autoblog

Comentarii (4)

  • grigore
    Lansare
    Asa de greu e ceasul ala de a trebuit sa-si uneasca fortele doua companii ca sa-l "lanseze"? :)
    2 3
  • :)
    Grigoras tata,doar nu s-a apuca Infiniti sa scoata din papuci o divizie de ceasuri de lux.Oamenii au vorbit cu Bells astia,Bells fiind o firma care produce ceasuri si uite cum a iesit un "produs exclusivist" de 3500 EUR.

    De fapt,ceasurile astea nu le prea suport.Mi se par o nulitate,eu apreciind doar functia vitala a unui ceas,acela de a afisa ora.
    2 2
  • Mda...prefer combinatia de Porsche cu Tag Heuer Carrera.
    ....
    4 1
  • sa ne unim fortzele
    astept sa se uneasca Boeing cu Cocolino si sa scoata clesti de rufe la 8 mii de euro setu de 6 cu sarma inclusa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru