Ferrari vrea optiuni hibride pe toate modelele sale pana in 2014

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.03.2010
Luca di Montezemolo, presedintele ferrari, a declarat ca isi doreste ca in maxim patru ani sa introduca versiuni hibride pe toate modelele disponibile in gama.

Salonul Auto de la Geneva a servit nu numai ca rampa de lansare ci si ca sala de conferinte, oficialii tuturor constructorilor prezenti la eveniment lansandu-se in declaratii indraznete. Ferrari nu a facut exceptie, Luca din Montezemolo, presedintele italienilor, anuntand intentiile sale de a introduce pe modelele Calutului Cabrat sisteme hibride. Decizia va afecta toata gama pana cel tarziu in 2014.

Montezemolo a sustinut ca "este doar primul pas dintr-un lung proiect, care isi propune sa aduca in trei, maximum patru ani, o optiune hibrida pe fiecare model Ferrari. Pana in 2013 intentionam sa reducem limita emisiilor de CO2 cu aproximativ 35%".

Ferrari si-a exprimat deja intentia de a lansa un hibrid odata cu dezvaluirea unui nou concept in cadrul salonului elvetian. Botezat 599 GTB HY-KERS, conceptul are la baza supercarul italian, care a primit un motor electric alimentat de baterie litiu-ion, conectat la transmisia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

via | egmcartech

Comentarii (3)

  • pfff
    A innebunit lumea, asta e clar, ferrari hibrid auzi, de parca marea poluare vine de la masinile supersport.....
    2 2
  • Le urez succes celor de la Ferrari
    0 0
  • the jew
    alo ,luca taica , io fabric motorase electrice pentru aspiratoare , cel mai puternic model al meu cred ca s=ar potrivi la ferariu tau . Te astept la telefon le dau ieftin big biznis ! (A)rici men te fac !
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru