Ford Individual, pentru Fiesta si Mondeo

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 05.09.2008
Ford va prezenta la Paris programul de personalizare Individual, disponibil pe modelele Fiesta si Mondeo.

Ford va prezenta in standul producatorului, la Salonul Auto de la Paris, un pachet de personalizare a modelelor Fiesta si Mondeo.

Pachetul de accesorii va fi disponibil exclusiv pentru modelele Ford Fiesta si Mondeo vandute pe pietele din Germania si Elvetia. Initiativa a luat nastere in urma unor cereri ale clientilor din aceste doua tari.

Programul de personalizare va cunoaste mai multe versiuni: sport, lux sau hi-tech. Pentru Mondeo sunt valabile patru teme diferite ale acestui program, dar toate prevad dotari ca scaune-fata incalzite, piele nappa, pedalier din aluminiu si emblema pachetului special, denumit „Ford Individual”.

Programul Individual pentru Fiesta este valabil in doua versiuni, „Red Style” si „Blue Style”. Ambele versiuni de echipare au scaune din piele, accente speciale pe plansa de bord, volan imbracat in piele si pedalier din aluminiu.

Optional, clientii pot opta pentru noi spoilere fata si spate sau praguri laterale proeminente. Noile pachete Ford vor fi disponibile de la sfarsitul acestui an.

Via | Ford

Taguri: Fiesta, Ford, Mondeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru